Komunální volby: V hlavním městě mají největší šanci Piráti, ODS a hnutí ANO, které je podle sázkových kanceláří favoritem i v Brně

Máte už jasno, komu dáte svůj hlas?
Zdroj: Maxi-Tip
Kurzy vypsané ke dni 27. září pro jednotlivé kandidáty sázkovou kanceláří Maxi-Tip.Předseda hnutí ANO a premiér Andrej Babiš.Lídr České pirátské strany Ivan Bartoš.Nováček v boji o voliče - Jan Čižinský.+ 2 fotky+ 3 fotky

Říjnové volby na pražský magistrát slibují napínavý souboj nejen ve volebních místnostech. Ani sázkové kanceláře zatím nemají favorita a např. u Maxi-Tipu jsou u hlavních pražských adeptů na vítězství České pirátské strany, ODS a hnutí ANO kurzy velmi vyrovnané. Šanci uspět má i nováček na politické scéně, a to hnutí Praha Sobě, i když se na nižších kurzech zatím odhady neprojevily. Zatímco v Praze to vypadá na nelítostný boj o poslední voličův hlas, v Brně mají bookmakeři i sázkaři celkem jasno. Favorizují zde jednoznačně hnutí ANO.

Beatrice Dandová
Beatrice Dandová 29. 09. 2018 10:44

Maxi-Tip zatím od tipujících přijal sázky ve výši téměř 500 000 Kč. Zatím nejvyšší tip na vítěze pražských komunálních voleb sázková kancelář přijala na vítězství hnutí ANO. Sázkař zde vsadil 80 000 Kč, což by mu při kurzu 2,26:1 vyneslo skoro 181 000 Kč.

„Sázky na volební výsledky prezidentských voleb, ale i současných senátních se ukázaly jako velmi atraktivní pro naše klienty. Ten největší nápor od sázejících přichází až v posledních dnech před volbami – letos to kvůli vyrovnanému souboji v Praze bude platit asi dvojnásob a podle současných preferencí očekáváme rekordní sázky na duely, kdo se umístí lépe, které jsme jako první ze sázkových kanceláří zařadili do nabídky,“ komentuje možnosti sázení u Maxi-Tipu předseda představenstva Karel Kabrna.


Zatímco ANO, Česká pirátská strana a ODS mají velmi vyrovnané kurzy na vítězství – 2,26:1, resp. 3,01:1 - další strany jsou také stále ve hře a prozatím jsou pro sázkaře s vyššími kurzy atraktivnější. Na vítězství nového hnutí Praha Sobě je vypsaný kurz 10,10:1, na prvenství Spojených sil pro Prahu pak 12,50:1. V nabídce jsou také již zařazeny duely, kdo se v Praze umístí lépe. Tipéři si tak mohou vsadit např. na to, zda ANO porazí Piráty nebo kdo vyjde lépe z boje ODS s ANO. Kurzy jsou zde zatím velmi vyrovnané.




To v Brně je situace diametrálně odlišná. „Odhady zatím jednoznačně favorizují ANO, které má u nás kurz na vítězství 1,07:1. Je zajímavé, že sázkaři jedněm z pražských favoritů České pirátské straně v moravské metropoli vůbec nevěří. Na jejich vítězství zde je zatím vypsaný vysoký kurz 16,00:1,“ vypočítává změny kurzů ještě Kabrna. Komunální volby a volby do Senátu proběhnou již příští pátek a sobou 5., resp. 6. října.


O Maxi-Tipu

Sázková kancelář Maxi-Tip byla založena v roce 1998 bývalými daviscupovými reprezentanty v Přerově v čele s tenistou Jiřím Novákem. Později firmu vlastnil bývalý ministr spravedlnosti Jiří Novák, aby byla v roce 2012 koupena skupinou investorů, pokerových hráčů, sázkařů a bookmakerů. V současnosti ve společnosti vlastní největší podíl rodina investora Karla Kabrny přes firmu Power Bet. Sázková kancelář Maxi-Tip je schopna přijímat sázky v jednotkách milionů korun a věnuje se též sponzoringu oblíbených i méně známých sportů, jako je malá kopaná.

V roce 2017 získala od ministerstva financí licenci na provozování on-line sportovního sázení. Mezi její akcionáře patří mj. jeden z nejlepších českých hráčů pokeru Vojtěch Růžička nebo vietnamský byznysmen Luong Phung Nguyen. S pokerem Maxi-Tip pojí i jméno Leona Tsoukernika, majitele rozvadovského Kings Casina a pokerového profesionála, který patří k pravidelným sázkařům u kanceláře.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články