Kreativec Yemi nezahálí ani v době krize a vyhlásil STOP panice!

Kreativec Yemi nezahálí ani v době krize a vyhlásil STOP panice!
Zdroj: JAD

Yemi A.D. vyhlásil STOP panice! Tak by šel jednoduše shrnout nejnovější počin známého kreativního producenta, který zorganizoval unikátní sérii živých live stream diskusí s názvem Anti-Panic Conference, kam sezval opět velkolepou sestavu osobností, aby spolu sdíleli svá řešení v dobách krize! Připojit se k ní můžete i vy!

Karolína Svobodová
Karolína Svobodová 06. 05. 2020 10:34

O Yemim A.D. je známo, že záběrem svých aktivit patří k jedněm z nejčinorodějších osobností v českém šoubyznysu. Nyní opět dokazuje, že i v době krize dokáže vymýšlet zajímavé projekty a spojovat lidi zdánlivě nespojitelné!

Už zítra od 14 hod pořádá spolu se svými partnery z Unicorn Attacks pokračování úspěšné live stream diskuse Anti-Panic Conference 2.0, kam i tentokrát pozval řadu významných osobností, které se podělí o svůj pohled na to, jak se z aktuální krize dostat. Kdo dorazí? Například basketbalová hvězda NBA Tomáš Satoranský, jeden z nejprogresivnějších podnikatelů Tomáš Čupr, světově uznávaný generál Petr Pavel, lékařka Kateřina Vacková známá svou kampaní #prsakoule nebo výrazná slovenská politička, někdejší premiérka Iveta Radičová, která doplní svůj pohled člověka ze zahraničí.

„Tentokrát se sejdeme ve složení 7 lídrů a budeme se věnovat dvěma vybraným tématům: motivace lidí a rozhodování na základě emocí. Od konání první konference uběhl téměř měsíc, kdy se situace posunula, u mnohých velmi turbulentním způsobem – od úvah, jak krizi řešit jsme se posunuli ke konkrétním řešením v praxi, což s sebou opět nese řadu nových zkušeností a pohledů, které stojí za to sdílet,“ říká k důvodu, proč pokračovat v úspěšném projektu, který zaznamenal i velký mediální ohlas Yemi A.D.

Ten vedle toho nezahálí ani ve vedení své taneční akademie Dance Academy Prague, kde po dobu plošné karantény otevřel online kurzy široké veřejnosti, a to zdarma. Do lekcí opravdových mistrů tance se tak může přihlásit kdokoli a ohlas má tady aktivita obrovský. Yemiho zkrátka těžko zastavit, krize nekrize!

 

Související články

Další články