Letní inspirace pro milovníky příběhů. Vybavte se na dovolenou audioknihami s 50% slevou

Letní inspirace pro milovníky příběhů. Vybavte se na dovolenou audioknihami s 50% slevou
Zdroj: Freepic.com

Milostné vzplanutí, příjemné napětí, senzační odhalení a nové obzory… Vychutnejte si léto s příběhy, kterým propůjčili hlas výteční interpreti. Díky audioknihám je můžete mít kdykoliv po ruce ve svém mobilu. V rámci akce Červen měsíc audioknih je navíc v Audiotece pořídíte za polovinu.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 08. 06. 2021 09:00

Bestsellery Audioteky vám zpříjemní lenošení u vody i dlouhé cesty za hranice všedních dní. Zabavte děti v autě nebo letadle poslechem oblíbených pohádek, zaručeně uspějete s Fimfárem Jana Wericha či třeba Nesmrtelnou tetou v podání legendární Jiřiny Bohdalové. Sami můžete jízdu po dálnicích využít k seberozvoji nebo rozplétání příběhů podle skutečných událostí. Relax na pláži si okořeňte napínavým thrillerem a ve své audio knihovničce zapátrejte i tehdy, až budete v přeplněném hotelovém pokoji potřebovat trochu klidu sami pro sebe.

Nabídka Audioteky zahrnuje více než 6 500 titulů napříč žánry a autory. Audioknihy namlouvají zkušení interpreti a známí herci jako například Ivan Trojan, Vanda Hybnerová nebo Otakar Brousek mladší. U každého titulu přitom najdete ukázku nebo až 50minutovou kapitolu k poslechu zdarma, abyste se ještě před zakoupením ujistili, že vám jeho zpracování vyhovuje.

Snadno vybírat, stahovat a přehrávat můžete v přehledné aplikaci Audioteka. Díky podpoře Apple Car Play a Android Auto si příběhy vychutnáte v bezpečí i za volantem auta. V aplikaci lze také zrychlovat přehrávání, posouvat příběh libovolně po časové ose, nebo dokonce nastavit režim spánku pro automatické vypínání a zapínání poslechu.

V červnu stovky audioknih za polovinu

Již čtvrtým rokem se Audioteka připojuje k akci Červen měsíc audioknih. Opět si tak můžete rozšířit svou audio knihovničku za zvýhodněných podmínek. Až do konce června bude Audioteka nabízet každý týden stovku tuzemských i zahraničních bestsellerů s 50% slevou. Stejně jako v případě našich letních tipů:

Robert Lacey: The Crown

Audiotéka

Audioknižní portrét nejdéle vládnoucí britské panovnice podle úspěšného televizního seriálu. Když Alžbětin otec náhle zemře, veškerá zodpovědnost za Britské impérium padá do jejích rukou. Mladá královna se musí velmi rychle naučit fungovat v nové životní roli. V době, kdy se Británie vypořádává s dopady války. A v situaci, kdy čelí mnoha vlastním problémům. Ponořte se do strhujícího dění za zdmi Buckinghamského paláce v podání Marka Holého.

Tim Weaver: Hon na mrtvého

Audiotéka

Před rokem bylo nalezeno tělo Alexe Townea. Před měsícem ho jeho matka viděla živého a zdravého na ulici. A před týdnem vyšetřovatel David Raker kývnul na to, že zmizelého vypátrá. Čím hlouběji ale do případu zabředá, tím palčivěji si uvědomuje, že v minulosti Alexe jsou pohřbena tajemství, která nikdy neměla spatřit světlo světa...Napínavým thrillerem provází hlas Igor Bareš.

Matthew Mockridge: Gate C30

Audiotéka

Náš poslední tip je skutečnou motivační lahůdkou. Úspěšný obchodník, manžel a otec – to všechno je Jason Cooper. Oslepený svou kariérou však nevidí, jak rychle může ztratit svou rodinu, ale nakonec i sebe. Když jeho let na důležitou schůzku nabere sedm hodin zpoždění, nezbývá mu, než čekat na Gatu C30 – a právě zde začíná Jasonova cesta za sebepoznáním. Potká totiž sedm cizích lidí, kteří mu pomohou k znovunalezení sebe sama. Vyprávěním provází hlas Filipa Jančíka.

Více na www.audioteka.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články