Léto je ve znamení šatů. Které vám nesmí chybět v šatníku?

Léto je ve znamení šatů. Které vám nesmí chybět v šatníku?

Šaty k létu prostě neodmyslitelně patří. Jsou symbolem ženskosti a podtrhují naše přednosti a křivky. Nemusíte však být hned milovnice mini, velkých výstřihů a vysokých podpatků. Díky pestré škále barev, vzorů i šik střihům si vybere každá. Ať už tedy půjdete do práce, na schůzku s kamarádkou nebo na romantickou večeři, vsaďte na tuto ryze dámskou záležitost. Uvidíte, jak zabodujete!

Komerční sdělení
Komerční sdělení 31. 07. 2021 19:00

Něžné a romantické

Pudrové či romanticky růžové šaty nejsou pouze výhradou mladých dívek a náctiletých. Naopak. Dokážou významně ubrat roky a zněžnit jakoukoliv tvář. Velkým hitem tohoto léta budou volnější šaty, které jsou prodyšné, ale díky svým rafinovaným střihům zároveň nápadité. Vyhněte se zbytečně upnutým šatům a sáhněte po materiálech, které přežijí i třicetistupňová horka.

Hervis Sports

Praktické sportovní

Pokud jste přes léto neustále v pohybu, nebojte se dát přednost sportovním střihům, které oceníte po cestě na koupaliště, během nákupů nebo na výletě. Přestože letní měsíce bývají často ve znamení barev, must-have kouskem této sezony jsou určitě malé černé. Jsou univerzální, sexy a zároveň dokážou skrýt přebytečná kila. Jejich výhodou je také to, že je lehce zkombinujete jak s nenápadnými žabkami, slaměným kloboukem a výraznými brýlemi, tak také s barevnými kabelkami a teniskami, díky kterým outfit výrazně prokoukne. Záleží, jakou náladu zrovna budete mít…

Hervis Sports

Elegantní do práce i po ní01

Hervis Sports

Žádné divoké kreace, jen čisté linie, perfektně padnoucí střihy a příjemné materiály. To jsou elegantní šaty, které využijete na klientskou schůzku, po práci nebo na skleničku prosecca. Záleží jen na vás. Měly by být v prodloužené délce, ideálně ke kolenům, aby působily dostatečně profesionálně. Doma tak protentokrát nechte příliš vyzývavé střihy, divoké leopardí vzory a poloprůsvitné materiály. Zároveň si dejte pozor na viditelné nebo prostupující spodní prádlo včetně ramínek.

Vzorované a pestré

Hervis Sports

Největším trend tohoto léta? Jednoznačně velké množství barev a vzorů. I letos se hlásí o slovo především květinové vzory, ale také tartan či puntíky. Dávejte si jen pozor, kam je umístit a v jaké míře. Zatímco drobné ženy ocení spíše menší vzory, vyšší postavy si je mohou dovolit nosit i mnohem výrazněji. Jste-li zastáncem minimalismu, zkuste si do šatníku pořídit alespoň doplňky, plédy nebo šátky v tomto stylu. Uvidíte, jakou službu vám udělají.

Klasické jednobarevné

Hervis Sports

Každý dámský šatník by měl být v prvé řadě vystavěn na základních a nadčasových kouscích, mezi něž patří i jednobarevné šaty. Střihy vždy vybírejte podle typu postavy. Letos jsou obzvlášť trendy nadýchané rukávy. Ty ale lichotí zejména ženám s úzkými rameny a drobnou postavou. Košilové nebo zavinovací šaty zase ocení ty, které chtějí skrýt drobné nedostatky a zaměřit se na své přednosti.

Letní slevy vrcholí

Dlouho neotálejte. Vysněné modely šatů až v 40% slevě pořídíte v prodejnách Sam 73 nebo na e-shopu www.sam73.cz s dopravou zdarma od 599 Kč. Slevy vrcholí i v obchodní síti Hervis Sports, kde navíc platí dodatečná sleva 10 % na vše.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články