Malá Uzlinka z Pelíšků je k nepoznání: Z dětské hvězdy barmankou v podniku, kde se prodávají drogy a následně manažerkou

Silvie Koblížková je česká herečka. Ve filmu se proslavila už jako školačka díky Janu Hřebejkovi, který ji obsadil do filmu Pelíšky.
Zdroj: Čsfd
Silvie Koblížková je česká herečka. Ve filmu se proslavila už jako školačka díky Janu Hřebejkovi, který ji obsadil do filmu Pelíšky.Hrála též v seriálu Velmi křehké vztahy Kristýnu Liškovou.Silvie se narodila v roce 1985 v Praze. + 4 fotky+ 5 fotek

Sylvie Koblížková nikdy nespoléhala na to, že jedna populární role ji automaticky vystřelí do hereckého nebe, kde se udrží navždy. Nenásledovala desítky zklamaných dětských herců, nespoléhala na zářnou hereckou kariéru a našla si prostě jinou práci - v baru v centru Prahy, který je údajně vyhlášený tím, že si v něm cizinci rádi kupují drogy.

Petra Járková
Petra Járková 14. 01. 2020 07:00

Když se Sylvie objevila jako Uzlinka v legendárním filmu Pelíšky, bylo jí pouhých čtrnáct let. Ve snímku excelovala a stala se miláčkem diváků. Ani to ale nestačilo, aby se jí začaly filmové nabídky hrnout.

Nečekala na zázrak

Uzlinka musela ve filmu Pelíšky snášet šílenosti svého komunistického otce a zamilovaného pubertálního bratra. Její představitelka Sylvie Koblížková neměla tehdy žádné přehnané představy, že ji role v oblíbené komedii vystřelí do hereckých výšin. Tak jako desítky dalších se tudíž nemusela zařadit do zástupu zklamaných dětských herců, o které není zájem a začala se živit jinak.

Barmanka v centru

Bohužel to však nebyla úplně pěkná práce. Koblížková se živila jako barmanka v jednom legendárním pražském baru v centru, který je známý tím, že tam nejen cizinci seženou vše, co potřebují k nelegální zábavě v Praze. Naštěstí jí ale došlo, že takhle se živit nechce a začala studovat manažerskou školu, kterou podle dostupných informací zdárně dokončila.

Role v seriálech

Jako herečka se po Pelíškách sice neživila, ale když přišla nějaká zajímavá nabídka, rozhodně ji neodmítla. Zahrála si tak v již neexistujících seriálech Rodinná pouta nebo Velmi křehké vztahy. Dokonce se z ní na čas stala i divadelní herečka, objevila se třeba ve hrách Postel plná cizinců, Eskymák z Amsterodamu a několika dalších.

Pryč s Babišem

Nyní po ukončení dlouhodobého vztahu cestuje po světě, užívá si života a netají se tím, že je velký "sluníčkář", který nemůže vystát ani pana prezidenta Zemana, ani pana premiéra Babiše.

NA FOTKY SYLVIE ALIAS UZLINKY SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články