Markéta Mayerová: Devadesátky byly opojení z možností

Markéta Mayerová: Devadesátky byly opojení z možností
Zdroj: Lifee.cz/talkshow Na kafeečko

Markéta Mayerová v pořadu Na kafeečko zavzpomínala na obrovskou vlnu popularity, kterou zažívala coby moderátorka pořadu Rande.

Redaktor
Redaktor 22. 12. 2020 12:17

Markéta Mayerová byla hostem talkshow Na kafeečko na webu Lifee.cz, ve které slavné ženy se silným osudem zpovídá herečka a moderátorka Miluše Bittnerová.

Markéta Mayerová proslula svými šílenými účesy. Říkala jim Markéťáky a lidé je milovali. Jak ale vlastně vznikly? „My jsme je dělaly s maskérkou Ivankou a musím říct, že jsme je i trénovaly, protože jsme byly čím dál náročnější. Třeba jsme dávaly do těch vlasů špony od soustruhu,“ vzpomíná Mayerová, která dokonce vydala úspěšnou knihu o účesech.

 

Od práva do televize

Dlouho to přitom vypadalo, že se bude věnovat právu, které vystudovala. Jaká tedy byla její cesta do rádia a na televizní obrazovky?

 

Slavnou se stala v podstatě ze dne na den, když začala pracovat pro nově vzniklou televizi Nova. „Ta Nova prostě vystřelila, Byla to taková doba, která tvořila ikony. Já už jsem měla strach, že sama na sebe vyskočím z plechovky,“ popisuje tu dobu.

 

S popularitou přicházela obrovská pozornost fanoušků. Ti třeba spali před brankou, aby se dočkali podpisu, Mayerovou a jejího tehdejšího manžela a spolu moderátora v jednom Slávka Bouru poznávali na každém kroku.

Chodily nám pozvánky na svatbu

Devadesátá léta, kterou jsou pro mnohé doslova legendární, byla podle Markéty vážně specifická. V čem konkrétně? V čem byla jejich ohromná energie?

 

Proč si Markéta Mayerová myslí, že jí nevydrželo manželství? Bylo to snad proto, že s manželem žili velmi intenzivně a téměř neustále byli pohromadě? A jak se Mayerové změnil život po narození dcery Agáty?

 

Společně se Slávkem Bourou moderovali pořad Rande. Majerová potvrzuje, že páry se skutečně sblížily a dokonce dostali několik pozvánek na svatbu.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články