Mysteriózní drama Život po životě: Po tsunami byl snímek stažen z japonských kin

Tři příběhy smrti

George (Matt Damon) je americký dělník, který má zvláštní napojení na posmrtný život. Na druhé straně světa prožije francouzská novinářka Marie (Cécile de France) okamžik, kdy se ocitne blízko smrti, což naprosto otřese jejím vnímáním reality. A když londýnský školák Marcus ztratí nejbližšího člověka, potřebuje nutně odpovědi na otázky, které s odchodem milované osoby vyvstávají. Každý je na cestě za hledáním pravdy, jejich životy se protnou a navždy změní tím, v co věří, že by mohlo být – nebo musí být – po životě.

Uzavřená ulice

Kvůli úvodní scéně, kde Cécile de France nakupuje náramky, museli tvůrci získat povolení od místních úřadů, aby mohli uzavřít jednu celou ulici.

Návrhy na herce

Do role Georga Lonegana byli zvažováni i Christian Bale, Casey Affleck, Hayden Christensen a Josh Brolin. Clint Eastwood se ale rozhodl pro Matta Damona hlavně kvůli vydařené spolupráci na filmu Invictus.

Atentát v metru

Dramatická scéna v londýnském metru nebyla ve skutečnosti natočena ve stanici Charing Cross, v níž k atentátu došlo, ale v jiné stanici. V náhradní lokaci poté bylo pozadí digitálně upraveno.

Pozastavení natáčení

Natáčení filmu bylo v prosinci roku 2009 na měsíc pozastaveno, a to kvůli účasti Matta Damona na projektu Správci osudu.

Tsunami

Poté, co Japonsko na jaře roku 2011 zasáhlo zemětřesení a vlna tsunami, byl snímek distributory z tamních kin stažen.

NA SNÍMKY Z FILMU ŽIVOT PO ŽIVOTĚ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

NA FILM ŽIVOT PO ŽIVOTĚ SE MŮŽETE PODÍVAT OD 20 HODIN NA NOVA CINEMA

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články