Na 57 let vypadá Heidi Janků dokonale: Osud ji však celý život zkoušel, poznamenali ji dva starší muži

Heidi Janků, rozená Heidi Hantlová je česká zpěvačka, moderátorka a muzikálová herečka.
Zdroj: Extra.cz
Heidi Janků, rozená Heidi Hantlová, je česká zpěvačka, moderátorka a muzikálová herečka.Pochází z muzikantské rodiny. Její matka hrála na violoncello, otec na dechové nástroje a pozoun. Od první třídy navštěvovala lidovou školu umění, kde se naučila vše, co používá v současnosti. Zabývala se také sborovým zpěvem, hrála na klavír. V sedmé třídě začala zpívat a tancovat ve folklórním sboru a natočila své první nahrávky v ostravském rozhlase s cimbálovkou Lučina. Na gymnáziu se začala věnovat moderní muzice a zpívat s různými kapelami.V třetím ročníku začala zpívat s kapelou Proměny. Mezitím působila v divadelním sboru Aproximace.+ 2 fotky+ 3 fotky

Heidi Janků slaví sedmapadesáté narozeniny. Možná nevěříte a my vám to nevyčítáme, protože tahle zpěvačka na svůj věk opravdu ani trochu nevypadá. Navíc, jak sama říká, skvělou postavu má danou geneticky a do posilovny by ji nikdo nedostal.

Petra Járková
Petra Járková 23. 11. 2019 08:00

Maminka věřila v její talent

Heidi měla ve svém životě "štěstí" na starší muže, kteří ovlivnili její osud. Jedním z nich byl despotický otec, který jí v dětství způsobil spoustu stresů. Dokud byla naživu její maminka, ještě se to dalo vydržet. Objevila v ní totiž hudební talent a věřila, že dcera jednou něco dokáže. Bohužel však Heidi začala být slavná až v době, kdy její maminka už nežila.

Otec ji psychicky týral

Po její smrti zůstala Heidi na všechno sama. Otec byl závislý na alkoholu a když už se přece jen objevil doma, dceru šikanoval a terorizoval. Brzy jim došly peníze a Heidi čím dál tím častěji utíkala k tetě, která se o ni v rámci možností starala. Čím více otec pil, tím více zpěvačce ubližoval. Když jí jednoho dne řekl, že mu svým narozením zkazila život, přestal pro ni existovat.

Bratr zemřel při autonehodě

Smutné bylo, že podobný osud měl i Heidin starší nevlastní bratr, který žil osamělým životem. V nízkém věku prodělal infarkt a odešel do invalidního důchodu. A vzhledem k tomu, že měl také blízko k alkoholu, začal pít víc a víc. Zemřel při autonehodě, kdy si opilý sedl k neznámému muži, se kterým se seznámil v hospodě.

Poslední gesto pro otce

Po tomto smutném skonu už Heidi k rodině nepoutalo nic. Ještě se snažila seznámit svého otce s novým přítelem, ale gesto se s úspěchem nesetkalo, tak zpěvačka odešla po velké hádce z domova. Zanedlouho se vdala a otce už nikdy neviděla. Ten zemřel opuštěný v nemocnici a Heidi se o jeho skonu dozvěděla od známých. Jako poslední gesto mu zařídila pohřeb, kterého se ale sama nezúčastnila.

První manžel byl muzikant

První manžel, kvůli kterému nakonec odešla od otce, byl mladý muzikant. Brali se, když Heidi bylo osmnáct. Se svým manželem se ale Heidi rozvedla kvůli jinému muži, který se pro ni nakonec stal tím vyvoleným a osudovým. Seznámili se v době, kdy ona byla ještě vdaná a hudebník Ivo Pavlík ženatý se zpěvačkou Věrou Špinarovou.

Třicetiletý věkový rozdíl

Láska byla ale silnější a Heidi s Ivem k sobě našli cestu. Dělil je věkový rozdíl třiceti let. Nakonec se vzali a byli spolu až do hudebníkovy smrti. Skvěle si rozuměli po osobní i pracovní stránce. Měli si co dát.

NA HEIDI JANKŮ A JEJÍHO O TŘICET LET STARŠÍHO PARTNERA SE PODÍVEJTE V GALERII:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články