Marcela Březinová slaví 59. narozeniny: Maminka i manžel se oběsili, útěchu našla u gayů

Marcela Březinová se těšila na každý den u moře.
Zdroj: Muž roku 2019
Marcela Březinová Afriku miluje.Marcela Březinová s dalším osazenstvem z řad známých osobností na soustředění Muž roku 2019.Marcela Březinová se těšila na každý den u moře.Marcela Březinová si na dovolenou vyrazila s dcerou.+ 10 fotek+ 11 fotek

Zpěvačka Marcela Březinová si za svůj život prošla hotovým peklem. Poté, co se jí v jedenadvaceti letech za nevyjasněných okolností oběsila maminka, se před pár lety zabil i její manžel, režisér a hudební skladatel Zdeněk Švarc. Ten navíc spáchal sebevraždu stejným způsobem.

Petra Járková
Petra Járková 18. 11. 2019 08:00

Dětství v Libyi

Zpěvačka Marcela Březinová prožila část dětství v Libyi, kde chodila do americké klášterní školy. Její otec tam pracoval jako zubař, matka byla letuškou.

Hudební branže

Finalistka někdejší talentové soutěže Mladá píseň svou profesionální kariéru zahájila jako kmenová vokalistka avantgardní elektronické skupiny OK Band, s níž natočila i svůj stěžejní hudební materiál. Ačkoli po svém odchodu z kapely se prosazovala již sólově, zázemí nahrávacích studií nalézala převážně v titulní spolupráci s jinými umělci.

Nešťastná smrt manžela

Roku 2011 zemřel její manžel Zdeněk. Poté, co se nevrátil z obchodní schůzky, po něm bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Jeho tělo bylo o několik dnů později nalezeno v Roztockém háji v pražském Suchdole. Marcela se tak podruhé v životě setkala se sebevraždou velmi blízkého člověka, navíc provedenou tím samým způsobem. Navíc se nejspíš jednalo o zkrat, Zdeněk po sobě totiž nenechal žádný dopis na rozloučenou a Březinová se tak nikdy nedozvěděla příčinu jeho smrti.

Homosexuální přátelé

I když už se za ta léta se smrtí manžela vyrovnala, žádné vážné vztahy nehledá. Čas od času se přátelí s nějakým mužem, ale na veřejnosti to příliš neprezentuje a své soukromí si hlídá. O to více ji ale můžeme vídat ve společnosti gayů, kteří jsou zpěvaččinými nejlepšími přáteli.

NA SNÍMKY ZE ŽIVOTA MARCELY BŘEZINOVÉ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články