Najděte znovu svou ztracenou rovnováhu se značkou New Balance a začněte běhat

Najděte znovu svou ztracenou rovnováhu se značkou New Balance a začněte běhat
Zdroj: Shutterstock

Máte pocit, že jste ztratili směr a potřebujete zvolnit tempo a znovu objevit sami sebe? Pomoci vám s tím může nový koníček – běhání. Proč by vám právě tato sportovní aktivita měla pomoci? Máme pro vás pár benefitů, které vám běhání přinese.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 09. 03. 2023 10:06

Při běhu se zklidníte a zbavíte stresu

Běhání je nejenom zdravé po fyzické stránce, ale přináší mnoho pozitiv i vaší psychice. Při běhu se totiž soustředíte na pohyb, který vykonáváte, zcela zklidníte svou mysl a zapomenete na své starosti a setřesete ze sebe stres. Je-li pro vás běhání v tichu nepředstavitelné, můžete si do sluchátek pustit svůj oblíbený playlist nebo podcast.

Běhání vyžaduje kvalitní obutí, zkuste botasky New Balance

Aby pro vás bylo běhání příjemné a přínosné, důležité je zvolit si tu správnou sportovní obuv. Jestliže používáte běh jako způsob, jak se zklidnit, najít svou ztracenu rovnováhu a dostat se do pohody, proč si nezvolit boty, které mají rovnováhu přímo v názvu? 

Na mysli máme sportovní obuv značky New Balance, jejíž vznik se datuje zpět až do roku 1906 a řadí se tak k nejstarším americkým značkám sportovního obutí. New Balance se již od svého založení soustředila na zdraví chodidel a správná opora klenby je pro výrobce stále důležitá. Ze široké nabídky modelů a barev si svůj běžecký pár NB jistě vyberete i vy.

Běháním ušetříte a budete nezávislí

Běh je velmi oblíbenou sportovní aktivitou, protože je cenově dostupný. Jedinou investicí je totiž kvalitní sportovní obuv a oblečení. S touto výbavou se již můžete vydat běhat do okolí vašeho bydliště a nejste omezeni žádným rozvrhem či otevírací dobou fitness centra. Máte-li chuť, můžete běhat po ránu, o obědové pauze nebo večer po práci. Běhání vám zkrátka nabízí naprostou nezávislost.

Proběhejte se ke zdravému spánku

Jednou z výhod, kterou vám běhání poskytuje, je také zdravý spánek. Výzkumy totiž potvrzují, že lidé, kteří pravidelně běhají, mají kvalitnější spánek, netrpí nespavostí a lépe se jim v noci usíná. K tomu, abyste si mohli dopřávat ničím nerušený spánek, se doporučuje věnovat se běhání alespoň po dobu 30 minut. Ve dnech, kdy si chcete od běhu odpočinout, je vhodné do své denní rutiny zařadit alespoň půl hodinovou procházku. I ta vám totiž dovede navodit lepší usínání.

Zbavte se stresu, zklidněte svou mysl, zapomeňte na každodenní starosti, pořiďte si pár kvalitních botasek značky New Balance a začněte běhat. Změny pocítíte okamžitě, protože se budete cítit mnohem lépe jak po fyzické, tak i psychické stránce, a bude se vám lépe usínat i spát. Běhání je navíc levné, a kromě počáteční investice do sportovní obuvi a oblečení nic dalšího nepotřebujete a můžete vyběhnout kdykoliv se vám zachce.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články