Nápady na kouzelné Vánoce v organické kvalitě

Nápady na kouzelné Vánoce v organické kvalitě
Zdroj: Havlíkova apotéka

Tyhle vánoční balíčky rozdávají radost na první pohled. Úžasně zabalené, připravené s pečlivostí a láskou, plné organické kosmetiky v nejvyšší možné kvalitě. Potěšte sebe i své milované a nakoukněte do Havlíkovy apotéky. Tato česká tradiční značka kosmetiky si dala letos opět záležet. Jejich nápady vám prostě vezmou dech. Velkou novinkou letošního svátečního času je Adventní kalendář. Ten skrývá 25 pečujících produktů, které jsou přímo stvořeny pro hýčkání. Balíčky i kalendář si právě v těchto dnech můžete vybrat v kamenných prodejnách a užít si tak vánoční atmosféru. Ta v tomto případě stojí rozhodně za to. Nebo si užívejte domácí pohodu a zvolte e-shop Havlíkovy apotéky. Každopádně zde je malá ochutnávka.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 11. 11. 2021 12:52

Nastavte tvář luxusu

Vánoční balíček pojmenovaný De luxe je tu pro krásné ženy, které pro sebe chtějí opravdu to nejlepší. Po jeho rozbalení totiž objevíte tři produkty, které Havlíkova apotéka považuje za své nej. Jde o Elixír mládí a krásy, exkluzivní mast, která je vytvořená podle receptu ze 16. století. Obsahuje výběr nejúčinnějších přírodních složek a je obohacená o novodobé, patentované složky JuvinityTM a RonaCare® Poppy SE. Dvoufázové pleťové sérum krásné Cecílie obsahující vysoký podíl vitamínu C. A pleťovou masku Královská snídaně s aktivní látkou Pentavitin® pro 72hodinovou hloubkovou hydrataci. Tento překrásný dárek můžete mít i vy, najdete ho na Havlíkova apotéka.

Pánská záležitost

Havlíkova apotéka

Vánoční Pánský balíček perfektně sedneme každému muži, který je silný, odhodlaný, citlivý, milující a milovaný. Takový je pravý muž. Jeho pleť, vlasy i vousy budou zdravé a on bude sexy. Balíček obsahuje nový mycí gel pojmenovaný Vše pro úspěšný den v jednom pro každodenní péči o pokožku, pleť a vlasy. Lze jej použít i jako gel na holení či mýdlo na vousy. Aktivní látka Aquaxyl™ navrací pokožce rovnováhu. Dále je zde pleťový krém Dokonalý kavalír pro okamžitou hydrataci. Jemný peeling Vousy dokonalého muže a Olej na konečky vlasů hodící se navíc i pro vousy. Pánské produkty skvěle regenerují a vyživují mužskou pokožku.

Svůdná a hříšná

Havlíkova apotéka

Balíček Krásné kurtizány je s láskou stvořený pro ženy s přirozeným půvabem, které si zaslouží hýčkání a péči. Lehkými dotyky zajistíte hydrataci pleti, redukci vrásek, pozdvižených kontur tváře, svůdné a plné rty. V balíčku najdete 5 ladících produktů. Pro pleť je zde Krásná kurtizána pro den i noc s klinicky ověřenou látku Adipofill’in™ pro zjemnění nosoretních vrásek a pozvednutí čelistních kontur. Dále si rozbalíte oční krém s hydratační látkou EPS Seafill pojmenovaný Svůdný pohled Krásné kurtizány a balzám na rty s názvem Svůdné rty Krásné kurtizány. Balíček doplňuje krémová pleťová maska Granátové jablko, která je vysoce výživná pro zralou pleť a Tělové mléko Bylinný závoj, který vypne pokožku celého těla.

Milované masky i Adventní kalendář

Tří minutové masky od Havlíkovy apotéky jsou fenoménem. Každá je jinak barevná, jinak voní. Všechny jsou ale plné vitamínů a minerálů v podobě ovocných, bylinkových, zeleninových složek a aktivních látek. Vánočních balíčků s maskami je na výběr několik. Každý obsahuje 5 překrásně sladěných pleťových masek. Sáhnout ale můžete i po balíčku, který je přímo pojmenovaný Pro babičku nebo Pro krásnou slečnu. V tomto roce Havlíkova apotéka představila svůj vůbec první Adventní kalendář. Ten skrývá 25 pečujících produktů, které jsou přímo stvořeny pro hýčkání. Obdarujte své milované já, nebo jinou osobu, vašemu srdci blízkou dárečkem či kalendářem. Užít si sváteční čas a pohodově vybírat můžete na eshopu Havlíkova apotéka.

Máte rádi tuto značku?

Havlíkova apotéka je česká firma s tradicí, která si zakládá na bezkonkurenční kvalitě svých produktů. Jejich v sobě spojují moderní vědu, organické suroviny, receptury prověřené časem a dávnou historii bylinek, které od pradávna měly známé léčivé účinky. Na ingredience a jejich kvalitu je kladen nekompromisní důraz. Lokální bylinky si sami pěstují ve vlastních eko zahradách v Chářovicích a ty, které v Česku nerostou, získávají od certifikovaných dodavatelů v té nejvyšší možné kvalitě.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články