Návrat na místo činu: Princezna Diana by byla na své syny pyšná

Malí princové se svojí maminkou - princeznou Dianou - na návštěvě v charitě.
Zdroj: Instagram

Princ William se svou manželkou Kate Middleton se zúčastnili televizního vánočního speciálu A Berry Royal Christmas, ve kterém společně řešili řadu zajímavých témat. Jedním z nich byla i návštěva The Passage Charity, které už několik let pomáhá lidem bez domova. A právě tady se přihodilo něco, na co britský princ jen tak nezapomene…

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 17. 12. 2019 13:55

William v minulých dnech na Instagramu sdílel dojemnou fotografii, na které stojí po boku své mámy princezny Diany a mladšího bratra Harryho. Bylo to naposledy, kdy The Passage Charity navštívil. „Mělo to na mě silný dopad,“ dojal se na sociálních sítích sedmatřicetiletý princ William, jehož návštěva centra vrátila o několik let zpátky – konkrétně do roku 1993.

Dokonalý král s královnou

Fanoušci královské rodiny po zveřejnění příspěvku psali jeden pochvalný komentář za druhým. „Miluji, když vidím, že byli vychování tak, aby stáli nohami na zemi a uvědomili si, že ne každý má takové štěstí jako oni," stálo v jednom z příspěvků. „Diana musí být na Williama tak pyšná, a samozřejmě i na jeho krásnou manželku. Jednou z nich bude dokonalý král s královnou," dodal další fanoušek.

Od památného okamžiku uplynulo už dlouhých 26 let. Za tuto dobu však britský princ navštívil i spousty jiných míst, ve kterých rozdával pomoc. A v únoru letošního roku se mimo jiné stal královským patronem právě The Passage Charity. A William se samozřejmě snaží vést stejným směrem i své děti. S princem Georgem a princeznou Charlottou mluví například o bezdomovectví – ovšem samozřejmě tak, aby vše přizpůsobil jejich věku.

Potkali inspirativní lidi

Pořad A Berry Royal Christmas se odvysílal v polovině prosince. Královský pár v něm mimo jiné spolu s moderátorkou na vánočním večírku ocenili pracovníky a dobrovolníky charitativních organizací, kteří budou pracovat i přes vánoční svátky. Poté moderátorka s vévodkyní řešili výchovu další generace, navštívili The Passage Charity i britský suchý bar The Brink, který poskytuje bezpečný prostor pro lidi trpící závislosti. Setkali se i s inspirativními lidmi a zvládli ještě mnoho dalšího. Princ s vévodkyní se zkrátka vydávají ve šlépějích princezny Diany a ve stejném duchu chtějí vychovat i své potomky.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články