Nechte na své zuby působit proces ionizace. Zatočí s plakem a ušetří vás bolesti

Nechte na své zuby působit proces ionizace. Zatočí s plakem a ušetří vás bolesti
Zdroj: IONICKISS

Učíme se to všichni odmalička, ale občas jako bychom pozapomínali. Pečlivě a poctivě vyčištěné zuby jsou základ. Prezentují nás při každém úsměvu a do budoucna nám pravidelná péče o chrup ušetří hodně peněz a bolesti.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 27. 09. 2021 11:59

V péči o chrup došlo v posledních letech k neuvěřitelnému pokroku. Investice do kvalitních pomůcek vás může ušetřit obojího výše zmíněného. Češi se od loňska seznamují s novinkou - ionizačními kartáčky z Japonska. Jmenují se IONICKISS a jsou skutečným parťákem na svém místě při čištění zubů.

Vybírat můžete z několika variant – manuálních IONICKISS  ORIGINAL ionizačních kartáčků nebo ionizačních + sonických IONICKISS IONPA.

Pastu už nebudete potřebovat

Kartáčky IONICKISS  ORIGINAL jsou manuální, mají výměnnou hlavici, díky čemuž si můžete volit různé typy a stupně tvrdosti. Obrovskou výhodou kartáčků je, že se umí dostat i do  těžce přístupných míst, a to dokonce bez nutnosti použití pasty.

Jejich jedinečná technologie zapříčiňuje to, že zubní plak je odpuzován od povrchu vašich zubů podobně, jako při použití magnetu. Další „vychytávkou“ je ultrafialová (UV) lampa zabudovaná do praktického sterilizačního pouzdra. Použitím se během několika minut zbavíte až 99,9 % bakterií na vašem kartáčku.

IONICKISS

Sonické ionizační zubní kartáčky IONICKISS IONPA kombinují dvě technologie - tedy sonickou a ionizační. I tento typ se umí dostat na nepřístupná místa a nepotřebuje „asistenci“ pasty.  Kromě toho že taktéž umí bojovat velmi účinným způsobem s plakem, chlubí se režimem „clean“, který je ideální pro periodontální péči šetrnou k zubům a dásním, a dále i režimem masáž a bělení.

Největší problém? Plak!

Existuje dokonce klinická studie, která dokázala, že ať už manuálním či elektrickým zubním kartáčkem většina lidí při čištění odstraní pouze 50 % plaku ze zubů a dásní. Přitom právě ten stojí za řadou zubních problémů.

IONICKISS

Proces ionizace, s nímž pro zajímavost pracoval už Einstein, mění iontovou vazbu mezi plakem a zubem a tím odpuzuje plak od povrchu zubu směrem k hlavici zubního kartáčku. Zjednodušeně řečeno, funguje podobně jako magnetická přitažlivost. 

Technologie ionizace při odstraňování zubního plaku je přelomová. Odpuzování plaku podobně z povrchu zubu podobně, jako při použití magnetu souvisí s tím, že plak má kladný náboj (+) a povrch zubů má záporný náboj (-). Opačné polarity způsobují přitahování plaku zubem.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články