Nejdůležitější lidská zbraň proti virům? Silná imunita a zdravý životní styl!

Super potraviny, které imunitu podpoří
Zdroj: archiv Extra

Letošní podzim není pro nikoho šťastným obdobím. Kolem nás se stále více lidí setkalo s koronavirem, a kdo nemá problémy s ním, trápí ho jiné virové či respirační onemocnění. Nenechte se zlomit, nepropadejte chmurám a připravte své tělo na nápor bacilů pomocí vhodných doplňků stravy a vitamínů.

Speciální projekt
Speciální projekt 28. 10. 2020 08:50

Druhá polovina října je v plném proudu, viry létají vzduchem a my jsme den ode dne více a více ohroženi. Nespoléhejte jen na roušku a dezinfekci a raději své tělo připravte na příchod podzimních nemocí. Letos se s nimi chcete potýkat ještě méně než kdy jindy, když je díky pandemii omezena lékařská péče. Nezatěžujte tedy zbytečně náš zdravotnický systém, posilujte imunitu a zůstaňte v této nelehké době zdraví.

Správně fungující imunita

Naturevia

Nemoci se šíří a nikdy nevíte, kde se můžete vystavit riziku a přijít do kontaktu s infekcí. Proto kromě dodržování hygienických pravidel a používání dezinfekce určitě posilněte i svou obranyschopnost. Právě imunita je důležitým štítem, který vás ochrání. Na ní je, zda se ubráníte a zůstanete fit, nebo ulehnete s nemocí do postele. Mějte na paměti, že pro správně fungující imunitu je nezbytná rovnováha střevní mikroflóry. K ní vám pomohou probiotika. Při jejich nákupu si však dejte pozor, aby přípravek obsahoval dostatečné množství prospěšných bakterií. Kromě toho byste však měli myslet i na vitaminy. Konkrétně pak céčko, které vaši obranyschopnost rovněž podpoří. Ideálním řešením tak je probiotický preparát s vitaminem C. Přesně to splňuje novinka Naturevia Laktobacily 5 Imunita. Tento doplněk stravy má v jedné kapsli 15 miliard laktobacilů s bifidobakteriemi a obsahuje také tolik potřebný vitamin C

Kvalitní náhrada rybího tuku

Naturamed

Věděli jste, že průměrný Čech konzumuje v průměru o 60 % méně ryb, než je průměr na člověka v Evropské unii? Ryby jsou však nenahraditelným zdrojem živočišných omega-3 mastných kyselin.  Pokud však nejste jejich milovníkem, stačí, když vyzkoušíte vysoce kvalitní omega-3 doplněk stravy vyráběný na základě 150leté norské tradice a poznatků zpracování rybího oleje. Původ rybího oleje OmegaMarine Forte+ je 100% dohledatelný. Lososí olej, který je pro lidské tělo nejlépe vstřebatelný, je získáván z masa lososů žijících v nejčistších vodách norských fjordů. Dále obsahuje vitamín D a podporuje imunitní systém.

Přirozená obranyschopnost organismu

Allivictus

O česneku se ví, že je takovým přírodním zázrakem. Napomáhá k posílení přirozené obranyschopnosti organismu, k podpoře normální činnosti srdce a cévní soustavy a k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Bohužel však spoustě lidí vadí jeho následný zápach. Pak právě pro ty je tu doplněk stravy Allivictus, který je vyroben pouze z kvalitního českého a slovenského česneku z vlastní kvalitní sadby. Hlavní výhoda Allivictu spočívá především v tom, že obvykle nezpůsobuje žádné trávicí obtíže a již po krátké době není cítit z dechu ani potu uživatele.

Čerstvé ovoce a zdravé limonády vás udrží fit

Albert

Každý den byste si také měli dopřát přirozenou dávku vitamínů. A to v podobě čerstvého a kvalitního ovoce, které najdete každý den v Albertově tržnici. Dále stojí za vyzkoušení skvělé limonády Nature's Promise z pomalu drceného a za studena lisovaného ovoce. Taková kombinace citron, limetka a zázvor je pro podzimní dny jako dělaná. Limonády jsou navíc bez umělých barviv, dochucovadel i aromat, ale naopak je do nich přidáván med.

Speciálně sestavený náramek na podporu imunity

Svět minerálů

Mějte ochranu proti bakteriím a virům neustále u sebe. Pořiďte si speciálně sestavený náramek z takových minerálů, které podporují vaši imunitu a správné fungování organismu. Mezi tyto kameny patří avanturín, achát a záhněda, ze kterých je set náramků sestaven. Nejen, že na vaší ruce budou vypadat dokonale, ale ještě udělají tělu službu, aniž byste museli vynaložit námahu. Veškeré minerály, šperky a doplňky z nich naleznete na eshopu Svět minerálů.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články