Chytrý telefon POCO X3 NFC - šampion střední třídy

Chytrý telefon POCO X3 NFC - šampion střední třídy
Zdroj: Xiaomi

Společnost Xiaomi, jejímž distributorem je v České republice společnost Witty Trade s.r.o., uvedla začátkem září na trh své nejnovější zařízení: POCO X3 (NFC). Novinka s unikátním designem je šitá na míru mladým technologickým a herním nadšencům. Zařízení staví na první místo výkon a nabízí výběr těch neužitečnějších funkcí za zlomek ceny.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 15. 10. 2020 08:00

POCO X3 je vybaven novým procesorem SnapdragonTM 732G, který se vyznačuje skvělým výkonem pro gaming. Smartphone se také může pochlubit neuvěřitelnou baterií o kapacitě 5 160 mAh, která vydrží až dva dny na jedno nabití. Displej telefonu 120 Hz + 240 Hz mezitím vytváří neuvěřitelně plynulý a citlivý zážitek, který je lepší než u většiny vlajkových lodí konkurenčních značek na trhu.

Nový procesor Qualcomm® SnapdragonTM 732G

Perfektní každodenní pomocník POCO X3 NFC běží na dosud nejvýkonnějším 4G procesoru Qualcomm, Snapdragon ™ 732G. Telefon nabízí trvalý špičkový výkon a umělou inteligenci AI.

Aby byl zajištěn plynulý provoz a uživatelský zážitek zůstal bez omezení, je smartphone vybaven technologickou vychytávku LiquidCool Technology 1.0 Plus, která kombinuje zvětšenou měděnou tepelnou trubici s více vrstvami grafitu. Ty společně snižují teplo procesoru telefonu až o 6 stupňů.

Neuvěřitelný výkon telefonu, ideální pro hraní her, podporuje navíc technologie Game Turbo 3.0, která zajistí, aby uživatelé mohli ze silného hardwaru telefonu vytěžit skutečně maximum.

Xiaomi

Skvělý displej a stereo reproduktory

POCO X3 NFC ohromí 6,67”FHD + Dot Displejem s ohromující kombinací obnovovací frekvence 120 Hz a vzorkovací frekvence dotyku 240 Hz. Smartphone se může pochlubit o 33 % rychlejší odezvou než je zvykem u většiny konkurenčních telefonů ve stejné cenové hladině. To poskytuje uspokojivou uživatelskou zkušenost a znatelnou konkurenční výhodu i v těch nejnáročnějších situacích. Součástí telefonu jsou také špičkové stereo reproduktory.

Fotografie, které potřebujete

POCO X3 NFC má špičkový systém čtyř zadních kamer, který se skládá z 64Mpx hlavního fotoaparátu, 13Mpx ultra širokoúhlého fotoaparátu, 2Mpx makro fotoaparátu a 2Mpx hloubkového senzoru. Hlavní fotoaparát telefonu využívá senzor Sony IMX 682, který je zárukou detailního zobrazení a ultra jasného obrazu. 13Mpx ultra širokoúhlý fotoaparát zachytí obraz v úhlu zorného polem až 119°. 2Mpx makro fotoaparát a snímač hloubky posiluje schopnosti hlavního objektivu. Rodinu fotoaparátů doplňuje přední 20Mpx selfie kamerka.

Pro ty, kteří se snaží vystoupit z davu, má POCO X3 NFC v zásobě spoustu kreativních funkcí, například funkci kaleidoskopu nebo výběr z nových fotografických filtrů. Video nadšence potěší možnost nahrávání videa v rozlišení 4K.

Dostupnost

Model POCO X3 NFC je v prodeji od 28. září 2020 za cenu 6 299 Kč pro variantu 6+64 GB a za cenu 6 999 Kč pro variantu 6+128 GB.

Zakoupit ho mohou zákazníci z pohodlí domova na eshop.xiaomi-czech.cz, nyní navíc s dopravou zdarma.

Související články

Další články