Překonejte své hranice s novým telefonem od Xiaomi

Překonejte své hranice s novým telefonem od Xiaomi
Zdroj: Xiaomi

Poohlížíte se po novém parťákovi? Nechcete za něj utratit spoustu peněz, ale zároveň očekáváte skvělý fotoaparát a výdrž? Tak zbystřete! Společnost Xiaomi totiž rozšiřuje nabídku chytrých telefonů o skvělý nový model Redmi Note 10. Tento smartphone je skvělou volbou pokud chcete nejnovější technologie a zároveň elegantní design.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 24. 03. 2021 08:00

Parádní fotoaparát pro všechny životní momentky

S modelem Redmi Note 10 se v moderním světě rozhodně neztratíte. Model nabízí ten nejlepší poměr pokročilých technologií a požadavků pro reálný život. Můžete se těšit až na rozlišení 48 Mpx, což z vás udělá hvězdu fotografie a bohatě to stačí, abyste se uchovali vzpomínky ve skvělé kvalitě.

Zážitky na fotkách a videích máte zároveň ihned připravené pro sdílení s přáteli. Dokonce se jim může díky nejjemnějším detailům zdát, jako by tam opravdu byli s vámi. Speciální noční režim Night Mode 2.0 navíc zvládne zaznamenat cokoliv i při slabém osvětlení.

Xiaomi

Dostatek výkonu a krásný displej jako samozřejmost

Díky jedněm z nejvýkonnějších 4G procesorů na trhu se nemusíte obávat, že by vašemu novému Redmi někdy došel dech. Poradí si se všemi možnými aplikacemi a určitě uspokojí i malé nadšence do mobilních her. Stejně jako u sledování oblíbených seriálů nebo při videohovorech s příbuznými oceníte pořádně veliký, a přitom úžasně jemný displej. Redmi Note 10 nabízí rovnou 6,43 palců. Navíc je na telefonu oproti běžné konkurenci všechen obraz hned 2x rychlejší a plynulejší, což poznáte doslova na první pohled i dotek.

Každodenní spolehlivý pomocník

V dnešní době chytré telefony používáme pro komunikaci s přáteli i kolegy, můžeme přes ně nakupovat i přivolat pomoc. Proto se vyplatí při výběru myslet také na spolehlivost a výdrž. Právě Redmi Note 10 má kapacitu baterie hned 5 000 mAh. S takovou porcí šťávy vám chytrý parťák vydrží připravený po celý den i při náročném používání, i když vás bude navigovat na výletě. Do akce ho vrátí pokročilé rychlé nabíjení s výkonem 33 W! Ať už vašemu stylu sedí jakákoliv barevná varianta, speciální tvrzené sklo ochrání obrazovku proti poškrábání. Vydejte se za dobrodružstvím online nebo do přírody, vždy však bez obav!

Redmi Note 10 startuje prodej v České republice za cenu 4 990 Kč ve variantě 4+64GB a za 5 490 Kč ve variantě 4+128 GB.

Více informací: https://www.xiaomi.cz/.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články