Nová seriálová vlna je tu. Stream.cz představuje Kadeřnictví

Hlavní aktéři seriálu Kadeřnictví.
Zdroj: Stream.cz
Jana Stryková v seriálu Kadeřnictví.Režisér Biser Arichtev říká Patricii Solaříkové, co má dělat.Jana BernáškováJana Krausová+ 2 fotky+ 3 fotky

Seriál z prostředí kadeřnického salonu, kde hybnou silou jsou ženy několika generací, které řeší ty nejsložitější otázky světa, jako jsou například vztahy, práce, děti, móda a životní styl. V hlavních rolích se představí Jana Krausová, Veronika Gajerová, Nela Boudová, Jana Stryková, Patricie Solaříková, Jana Bernášková a Natalie Holíková. Novinka plná zábavných dialogů se bude vysílat čtyřikrát týdně v šestiminutových dílech, a to od pondělí do čtvrtka. Diváci se na ni mohou těšit už v květnu na Stream.cz.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 18. 05. 2018 12:06

Stream.cz odtajnil první novinku, pod kterou se podepíše šéf hrané tvorby Daniel Strejc a přizvaný tým tvůrců pod vedením scenáristy Rudolfa Merknera (Vyprávěj, Bobule, Rafťáci) a režiséra Bisera Arichteva (První republika, Vyprávěj).

Děj

Zuzana (Jana Krausová) ve svém malém kadeřnictví na rušné ulici zaměstnává několik generací žen – od starší experimentátorky Mariky (Veronika Gajerová), přes upovídanou modelku Lucku (Jana Bernášková), věčnou smolařku Radku (Jana Stryková), ztřeštěnou nehtařku Nelu (Patricie Solaříková) až po novopečenou posilu v podobě své nezávislé vnučky Anety (Natalie Holíková), které pravidelně chodí radit všeznalkyně Gita (Nela Boudová). V kadeřnictví se střídají klienti ze všech možných sociálních vrstev. Mladí i staří, bohatí i chudí, muži i ženy, děti i studenti. A protože směna je dlouhá, Zuzana se nebojí svých mladších kolegyň i zákazníků ptát na ty „nejzávažnější“ životní otázky. Ať jsou jakkoliv bláznivé.

Trailer můžete zhlédnout ZDE.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články