Oslavte s námi 100 let Bzeneckého octa

Oslavte s námi 100 let Bzeneckého octa

as utíká jako voda. Nebo spíš mizí jako ocet v kuchyni? Letos slaví bzenecká octárna 100 let. Přidejte se k oslavám a přijďte se za námi podívat na jedinečné festivaly plné dobrého jídla a pití. Oslavy začínají již brzy! Na co se můžete na festivalech těšit, jaké dárky od nás dostanete a jaké zajímavé druhy Bzeneckého octa si můžete odnést domů?

Komerční sdělení
Komerční sdělení 16. 07. 2021 17:15

Jubilejních 100 let Bzeneckého octa

Málokterá firma se může pochlubit stoletou historií. Dolaďujeme chuť v československých kuchyních přesně 100 let, dodáváme úspěšně i na další zahraniční trhy. Podnik v Bzenci vznikl v roce 1864 a od roku 1921 se zabývá výrobou octa. Od roku 2006 se podnik díky holandské skupině BURG řadí mezi největší evropské producenty octa. Jubilejních 100 let musíme společně náležitě oslavit. Milujeme vaření, kuchyni, a taky české značky. Věříme v důležitost octa, doposud málo doceněné ingredience a píšeme pro Vás o něm magazín. V něm se takřka každý týden můžete inspirovat novými recepty s octem od oceňovaných českých food blogerek. Věříme, že si Bzenecký ocet a jeho různé druhy i chutě ve své kuchyni zamilujete i vy!

Burg Ocet s.r.o.

Garden Food Festival na oslavu Bzeneckého octa

Oslavte s námi 100 let octa ze Bzenecké octárny. Najdete nás od července do září na letních Garden Food Festivalech v Čechách a na Moravě, hned na úvod u nás doma v Bzenci. Na festivalech vás čeká lahodné jídlo moderních českých i světových kuchyní, osvěžující pití, hudební vystoupení, kuchařská show a workshopy, bohatý program pro děti. Přijeďte za námi do Bzence, Nového Jičína, Písku, Uherského Hradiště, Olomouce a Ostravy a načerpejte inspiraci od známých kuchařů. Slibujeme vám, že to bude na festivalech pořádná gastro jízda!

Překvapení na Garden Food Festival

Zbožňujete překvapení? My také! Na Garden Food Festivalech nebudou chybět ani naše octy, máme pro vás připraveno jubilejní balení dvou sad ovocných octů. Najdete v nich červený, bílý a jablečný ocet, speciál na saláty s chutí bylinek a dvojici balzamikových octů s vůní Itálie. Dárkovou sadou s praktickými návody k použití uděláte radost sobě nebo někomu blízkému a navíc vám k ní věnujeme originální knihu se 100 báječnými recepty na vaření, dochucování, nakládání a zavařování s octem. Můžete do knihy receptů online nahlédnout už teď nebo si ji i zdarma stáhnout. Tak s chutí do toho!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články