Otec Meghan Markle se ostře pustil do dcery a Harryho: Oba mi hodně dluží

Otec Meghan Markle se ostře pustil do dcery a Harryho: Oba mi hodně dluží
Zdroj: Instagram Sussexroyal
Meghan Markle (narozena 4. srpna 1981) je manželka britského královského prince Harryho, vévody ze Sussexu, humanitární pracovnice a bývalá americká herečka. Celý její současný titul zní Její královská Výsost vévodkyně ze Sussexu.Narodila se v Los Angeles, kde také začala studovat herectví. V roce 2002 se poprvé objevila jako herečka, a sice v epizodě televizního seriálu General Hospital. Na snímku v seriálu Kravaťáci (2012).Její doménou byly právě seriály (Fringe, Hranice nemožného, Kriminálka New York apod.).Hrála však i ve filmech, například Šéfové na zabití.+ 7 fotek+ 8 fotek

Thomas Markle byl médii označován za zatraceného otce a blázna, jenž se snažil zpopularizovat na slávě své dcery Meghan, která si vzala Harryho. Nyní se však role pomalu obrací. Meghanin táta totiž ve svém dokumentu Thomas Markle: My Story, který ve čtvrtek večer odvysílala televizní stanice Channel 5, nenechal na své dceři nit suchou.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 24. 01. 2020 10:59

Thomas s Meghan spolu naposledy mluvili před svatbou s Harrym, která se konala v květnu roku 2018. Pan Markle však na tento velký den nemohl dorazit, protože byl v rekonvalescenci po prodělaném srdečním infarktu, a celou velkolepou podívanou tak sledoval jen na televizní obrazovce.

Není to fér

Nyní se v dokumentu svěřil s tím, že žárlil na prince Charlese, který jej zastoupil a vedl Meghan k oltáři. „Moje dcera vypadala nádherně, přál bych si, abych tam mohl být. Byl jsem vděčný, že tam Charles byl,“ řekl Markle. „Přiznám se, že jsem po tom i trochu plakal. Dodnes na to nemůžu zapomenout,“ dodal. Z uniklé části rozhovoru ještě před vysíláním také vyšlo najevo, že se Thomas chtěl za svou nepřítomnost na svatbě omluvit královně Alžbětě II.

Tím ale příjemná slova končí…

Meghanin otec souhlasil s natočením dokumentu hlavně proto, aby si napravil svůj mediální obraz. Tvrdí totiž, že jeho zatracení bylo nespravedlivé a chce, aby všichni věděli, že ne vše hanebné, co se o něm napsalo, je pravda. „Chci, aby Harry a Meghan toto video viděli a věděli, že to není fér,“ řekl sedmdesátiletý Markle.

Já pro ně neexistuji

„V tuto chvíli mi oba dluží. Dluží mi Harry a dluží mi Meghan - za to, čím jsem si prošel, bych měl být odměněn,“ myslí si. „Moje dcera mi řekla, že když dosáhnu svých seniorských let, tak se o mě postará. Nyní už jsem v seniorských letech a je čas postarat se o tatínka,“ prohlásil bez ostychu.

Rodinné vztahy jsou nyní hodně nahnuté. Bývalý režisér televizního osvětlení se dosud nesetkal ani se svým vnukem Archiem. O tom, že je jeho dcera těhotná, se dokonce dozvěděl jen z rádia. „Já pro ně neexistuji, ale Harry, ať už si to uvědomuje nebo ne, je součástí mé rodiny a já jsem součástí té jeho. Měli bychom spolu mluvit, už mu totiž není dvanáct let,“ nebral si servítky Markle.

Další tvrdá slova

Thomas si dokonce myslí, že svou dceru s manželem a vnukem už nikdy neuvidí. „Nemyslím si, že jsou v tuto chvíli nadšení, že mě vidí, nebo že by se mnou chtěli mluvit. Poslední chvíle, kdy mě uvidí, bude, až mě budou pohřbívat pod zem,“ myslí si Markle.

Celý rozhovor vyšel až poté, co byl Markle hlavním svědkem obhajoby listu The Mail on Sunday, který Meghan zažalovala za to, že zveřejnil její soukromou korespondenci s otcem. Slavný pár to teď má poněkud zvláštně rozehrané na obou stranách rodiny a bude hodně zajímavé sledovat, jak se jejich situace vyvine dále.

NA CESTU MEGHAN MARKLE KE KRÁLOVSKÉMU DVORU SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články