Pečujte o své vlasy profesionálně, ale doma. Pomůže vám Rohlik.cz

Pečujte o své vlasy profesionálně, ale doma. Pomůže vám Rohlik.cz
Zdroj: Rohlik.cz

Trojnásobný zájem o vlasové produkty mají lidé, kteří nakupují online na Rohlik.cz. A teď se mohou těšit na novinku, začíná totiž unikátní spolupráce se společností L'Oréal Česká republika, přesněji s její divizí vlasové kosmetiky určené pro kadeřnické salony. Profesionální produkty k péči o vlasy si tak můžete nechat dovézt až domů.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 11. 06. 2021 09:00

Rohlík je dokonce první non-beauty on-line prodejce, který svým zákazníkům nabídne profesionální vlasové produkty Biolage, které jsou dobré nejen pro vlasy, ale také pro planetu.

„Ze spolupráce s L'Oréal jsme nadšeni. Našim zákazníkům nabízíme ty nejkvalitnější potraviny a nyní jim nabídneme i tu nejlepší vlasovou profesionální péči, kterou si mohou objednat spolu s dalším zbožím ze sortimentu Rohlik.cz, tedy v rámci jedné cesty kurýra za zákazníkem,” řekl komerční ředitel Rohlik Group Olin Novák s tím, že dosud byla značka k dostání kromě specializovaných e-shopů pouze v kadeřnictvích a Cash & Carry.

Nabídkou značky Biolage do sortimentu Rohlíku však možnost pečovat o své vlasy profesionálně neskončí. „Profesionální vlasovou kosmetiku chceme postupně rozšiřovat, už teď s L'Oréal jednáme o zařazení dalších značek, které můžou zákazníci momentálně pořídit pouze v kadeřnictvích nebo specializovaných e-shopech. Biolage nejlépe ze všech profesionálních vlasových značek L'Oréal splňuje po všech stránkách naše nároky na produkty, které na Rohlíku chceme mít. Reprezentuje nejen tu nejlepší kvalitu pro zákazníka, ale zároveň je šetrná k naší planetě,” doplňuje Novák.

Ekologie, čerstvost a udržitelnost

A v čem je značka Biolage unikátní? Třeba v tom, že každá přírodní ingredience je vybírána vědomě a jako alternativa k těm syntetickým. Díky tomu se mohou vlasy ozdravit a transformovat efektivně a bez zatížení. Vyřeší nulový objem, roztřepené konečky nebo problematickou pokožku hlavy.

Rohlik.cz

„Biolage vznikla s cílem podtrhnout přirozenou krásu vlasů. Je maximálně účinná, a přitom šetrná, a to jak k vlasům, tak k životnímu prostředí. Jakmile otevřete kterýkoliv produkt Biolage, buďte si jisti, že na vás dýchne příroda a celá její síla i zranitelnost zároveň,” popisuje Lucie Kukačková, Brand Business Director značky Biolage ze společnosti L'Oréal Česká republika.

Podstatná je pro Biolage i Rohlik.cz ekologie, čerstvost a udržitelnost. Složení produktů R.A.W. řady je až z 99 % přírodní, výrobní závod produktů Biolage má 100% neutrální uhlíkovou stopu a obaly jsou z recyklovatelných materiálů.

Propojení s jedinečnými značkami

Nabídkou produktů společnosti L'Oréal Česká republika Rohlik.cz pokračuje spolupráce online prodejce se známými značkami. „Vše začalo úspěšnou spoluprací se společností Marks&Spencer, pokračovalo nejlepšími pekaři (Eska, Artic Bakehouse a další) a dále prodejem přírodní kosmetiky Manufaktura. Na konci minulého roku jsme přinesli Nespresso kapsle nebo Alnaturu, nyní Biolage od L'Oréal Česká republika,” vyjmenovává Olin Novák a dodává, že nabídka exkluzivních partnerů není konečná.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články