Horoskop o nevěře: Fakta o všech znameních zvěrokruhu!

Horoskop o nevěře: Fakta o všech znameních zvěrokruhu!
Zdroj: Pixabay
VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.): Vodnáři milují svobodu, jsou rádi středem pozornosti, touží po obdivu a zážitcích. Často jdou z náruče do náruče. Ve vztahu bývají věrní, ale pokud se jim nedostává pozornosti, mnohdy podlehnou lichotkám a skončí v cizí náruči.RYBY (21. 2. – 20. 3.): Citlivé znamení, které má silné morální zásady. Ryby patří ke stabilním partnerům, dokáží se pro vás obětovat. Nevěry se u nich nemusíte příliš obávat, protože moc dobře vědí, že kdyby skončily v cizí posteli, nedokážou pak s výčitkami svědomí žít.BERAN (21. 3. – 20. 4.): Berani jsou velmi upřímná znamení, mají sklony k romantice, ale dokáží i střídat partnery jako ponožky. Málokdy se však u nich setkáte s tím, že by byli nevěrní! Pokud se totiž zamilují, vykašlou se na vztahy na jednu noc!BÝK (21. 4. – 21. 5.): Když se Býci "zabejčí", jdou si tvrdě za svým a dají tomu všechno! To platí i pro vztahy, takže u Býků se nemusíte příliš bát, že by vás podráželi a chodili si užít jinam. Nevěra je pro ně zpravidla něco naprosto zakázaného!+ 8 fotek+ 9 fotek

Speciální horoskop: Nevěra, záletnictví a flirt na sociálních sítích, to jsou choulostivá témata dnešní doby, která není radno pokoušet. Jak jste na tom s nevěrou vy? Co o vás říkají hvězdy?

Jana Matušková
Jana Matušková 19. 08. 2019 06:00

Jak jste na tom podle horoskopu s nevěrou? Beran je věrný, ale jen do té doby, dokud mu to ve vztahu klape. Býk zase občas neustojí svoji velkou touhu po sexu a divokých zážitcích. O tom, jak to mají se zálety všechna znamení zvěrokruhu, čtěte v galerii!

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články