Podzimní trendy v líčení, které si zamilujete

Podzimní trendy v líčení, které si zamilujete
Zdroj: Unsplash

Se změnou ročního období často přichází i změna vzhledu. Nové trendy pro tento podzim vás okouzlí – barevné oční linky nebo nové kouřové líčení. Zaručujeme vám, že alespoň jeden z letošních trendů budete chtít vyzkoušet.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 12. 11. 2021 12:28

1. Neviditelný make-up

Takzvané no make-up líčení je trendem i letos. Vynechejte silný, výrazný make-up a sáhněte po decentnějším, který nebude tak nápadný. Obliba přirozené krásy je stále na vzestupu a s jemnějším základem necháte vyniknout například pihy, za které se určitě nemusíte stydět. Vaše pleť navíc získá přirozený jas a nebude schovaná za vrstvou make-upu, korektoru, pudru a dalších líčidel.

K líčení tenhle podzim přistupujte jako minimalista – méně je více. Trendem je přirozeně matná pleť. Dosáhnete jí tak, že make-up aplikujete jen tam, kde je to potřeba, zlehka zapudrujete střed obličeje a zbytek necháte „nahý“

2. Barevné oční linky

Barevné oční linky už tu s námi nějakou chvíli jsou, ale na podzim si s nimi užijete nejvíce. Líčení je v tomto období více hravé a zábavné. Jasné a výrazné oční linky k tomu patří. A jelikož roušky ještě chvíli neodložíme, oči jsou tím, čím zaujmete pozornost.

Nebojte se sáhnout po barvách podzimu, jako je žlutá, oranžová, červená, ale vedle nešlápnete ani s modrou nebo zelenou. Linkou můžete zvýraznit klasicky jen horní víčko, přidat ocásek, kterým prodloužíte oko, nebo jí ozdobte vnitřní koutek oka.

3. Kouřové líčení

Kouřové líčení je zpět. Hnědá, burgundy i temná černá. Kouřové líčení vytváří dojem tajemna a zároveň je velmi sexy. Pokud máte bledou pleť, držte se hnědých, šedých nebo tmavě červených odstínů. Ke tmavší pleti se hodí tmavé hnědé, burgundy nebo černé odstíny.

Dodejte líčení na dramatičnosti přidáním výraznějšího rozjasňovače na střed víčka přímo podél linie řas a do vnitřního koutku oka. A pokud chcete kouřové líčení ozvláštnit, zkuste jej vytvořit barevnými očními stíny, jako je tmavě zelená nebo oranžová.

4.  Linka a lesk na rty

Začátek nového tisíciletí přinesl trend lesků a linek na rty. Dnes se tento trend vrátil, kombinaci linky a lesku si zamilujete. Navíc je to bez námahy a dokonalého vzhledu hravě dosáhnete během chvilky. Linka dodá rtům tvar, zatímco lesk vytvoří iluzi plnosti.

5. Tvářenka

Mezi podzimní trendy se opět dostala tvářenka. Představuje skvělou možnost, jak do líčení zakomponovat barvu a dodat obličeji přirozený ruměnec. Tvářenka okamžitě rozjasní tvář, dodá jí kontury a mladistvý vzhled. Zkuste jemné růžové odstíny a štětcem je nanášejte od spánků ke tvářím, jako byste kreslily znak nekonečna, tedy ležatou osmičku. Tvářenka tak bude vypadat ještě přirozeněji.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články