Připravte si kapesníky: České celebrity brečely při dojemném finále Avangers o sto šest!

Sice do společnosti moc nechodí, ale kino s dětmi si  Aňa Geislerová nenechala ujít
Zdroj: CinemaCity
Zpěvačka Victoria dorazila se synemVictoria je velmi aktivní na Instagramu, kde paroduje Ivanu TrumpLibuška Rohlíčková dříve Vojtková prý vytáhla i kapesníkI Leona Machálková se synem si nenechali poslední díl Avengers ujít+ 16 fotek+ 17 fotek

A je to tady. Letos nejvíce očekávaný film Avengers: Endgame jde konečně do kin! Není se tedy čemu divit, že to na slavnostní premiéře v praskalo ve švech. Velkolepé finále marvelovské série si nenechalo ujít mnoho českých celebrit. Ty po skončení filmu dokonce přiznaly, že při závěrečné bitvě tajily dech i zaslzely.

Petra Járková
Petra Járková 29. 04. 2019 16:00

Všem fandům marvelovek se splnil sen. Zbylí superhrdinové sbírají poslední síly, aby porazili zrádného Thanose při závěrečné velkolepé bitvě.

„My už jsme strašně natěšení, máme hromadu fanouškovských věcí od doplňků přes oblečení, úplní blázni,“ nemohla se dočkat začátku Monika Leová. Na premiéru přišli s manželem Martinem vyladění v tričkách Marvel.

Epický díl zhodnotil i další filmový nadšenec Michal Kavalčík, který na místě neustále máchal Thorovým kladivem. „Strhující akce, opulentní výprava, vyprofilované postavy a hlavně ta nejdůležitější ingredience - humor! To vše učinilo z celého avengerovského projektu výjimečnou záležitost. Trvalo to tři hodiny a byl jsem tak přikovaný k sedačkám, že jsem ani netušil, jak moc se mi chce na záchod.

„Bylo to super, jen trochu dojemné. Ale nebudu prozrazovat, určitě stojí za to vypravit se do kina,“ dodala po skončení filmu Libuška Rohlíčková. Slzička ukápla zcela jistě i dalším přítomným ženám, možná i mužům. Finálová bitva byla totiž opravdu emotivní.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články