Top 5 filmových novinek: Na co se můžete těšit v roce 2019?

Keanu Reeves ve filmu John Wick.
Zdroj: csfd
James McAvoy ve filmu Glass.Trojité kombo v podání skvělých herců.Samuel L. JacksonHlavní hrdinkou filmu Captain Marvel bude Carol Danvers, která je jednou z nejmocnějších superhrdinek světa.+ 6 fotek+ 7 fotek

Filmoví tvůrci si pro všechny nadšence stříbrného plátna připravili vskutku kvalitní náplň, a to po celý následující rok. Které snímky budou ty nejočekávanější?

Redaktor
Redaktor 11. 01. 2019 19:50

1. Glass

Už v lednu se můžete těšit na skutečně hvězdné obsazení, a to v podání Jamese McAvoye, Bruce Willise a Samuela L. Jacksona. David Dunn (Bruce Willis) přežil havárii vlaku, ze které obviňuje Elijaha (Samuel L. Jackson). Ten, jakožto plánovač atentátů, se snažil odhalit lidi s nadpřirozenými schopnostmi. Dalším zajímavým případem je pak Kevin (James McAvoy), který má osobnost rozplocenou hned na 24 osob. A tito tři chlápci se potkají v jedné psychiatrické léčebně.


2. Captain Marvel

Nedlouho poté se představí další marvelovka, a to hned v březnu. Hlavní hrdinkou bude Carol Danvers, která je jednou z nejmocnějších superhrdinek světa. Co jiného jí ale může vstoupit do cesty než zákeřná mimozemská rasa. Děj je netradičně zasazen do devadesátých let 20. století, tedy do doby, kdy ani Spidermanův pavouk neutkal svou první síť.




3. Dumbo

V tom samém měsíci se můžete těšit i na pohádku, která je mnohým velmi dobře známa. Malé a roztomilé slůně, které je ostatním jen pro smích, protože má příliš velké uši. To se pak ale ukáže být jeho velkou předností, protože Dumbo zjistí, že dokáže létat.


4. Pet Sematary

V dubnu si pak přijdou na své fanoušci Stephena Kinga, které čeká re-make tohoto zfilmovaného románu z roku 1989. Tradiční hororový scénář – rodina se přestěhuje do malého městečka a hned za rohem je čirou náhodou hřbitov a indiánské pohřebiště. To už si samo o sobě říká o malér a v podání Stephena Kinga o pořádný.


5. John Wick 3: Parabellum

Třetí díl ze života Johna Wicka. Většina diváků by se zřejmě shodla, že co se týká akčních scén, tak kvalitativně i stylově je na tom John Wick rozhodně velmi dobře, ba přímo vynikajícně. Tentokrát se Keanu Reeves bude potýkat se svými nejnebezpečnějšími kolegy.


Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články