Zvětšování rtů: 6 otázek o tomto trendu

Zvětšování rtů: 6 otázek o tomto trendu
Zdroj: Freepik.com

Věděli jste, že existuje ideální vzdálenost mezi nosními dírkami a rty? A není vůbec složité jí docílit. Proto se hitem letošního roku bezpochyby stal plasticko-chirurgický výkon, při kterém dochází k přirozenému zvětšení rtu a právě úpravě vzdálenosti mezi nosními dírkami a rty. Co tato novinka obnáší? Jak celý zákrok probíhá nebo pro koho je vhodný?

Speciální projekt
Speciální projekt 25. 05. 2020 08:00

V dnešním dokonalém světě je kladen důraz i na ty největší detaily. Kromě toho, že viditelnost horních zubů při mluvení je znakem mladé a svěží tváře nebo že větší vzdálenost v této oblasti vytváří přísný vzhled stažených rtů, tak Lip Lift pomáhá i s úpravou vzdálenosti mezi středem nosní dírky a rty.

Co je zákrok Lip Lift?

Metodou Lip Lift se přirozeně zvětšuje horní ret , který se věkem vtáčí nebo je geneticky daný. Díky tomuto zákroku lze vytvořit výraznou změnu v obličeji za pár chvil. Ret a přední zuby budou v esteticky přijatelné pozici a horní ret se tím přirozeně zvětší. Vaše tvář pak bude působit mladistvě, svěže a odpočatě.

Pro koho je zákrok vhodný?

Tato metoda je tedy vhodná jak pro starší klienty, u kterých se stářím vzdálenost mezi nosem a rty neesteticky prodloužila, tak pro mladší klienty, kteří mají tuto delší vzdálenost geneticky danou.

Jaká je ideální vzdálenost nosních dírek a rtů?

Esteticky ideální vzdáleností je 1,5 cm u žen a 1,7 cm u mužů. Tyto hodnoty jsou měřeny mezi středem nosních dírek a rtů.

www.arteclinic.cz

 

Jak zákrok probíhá?

Zákrok Lip Lift probíhá v lokální anestezii a plastický chirurg při něm šetrně odstraní nadbytek kůže. Vše pečlivě vyměří, srovná a následně řez zašije. Velkou výhodou je to, že vzhledem k tomu, že zákrok probíhá v lokální anestezii, pacient výsledek vidí hned a může tak hodnotit.

Jaká je rekonvalescence?

Výkon trvá pouhou třičtvrtě hodinku a je bezbolestný. Ihned poté odcházíte domů, ani doprovod nepotřebujete. Přibližně týden pak počítejte s mírným otokem, po pěti až sedmi dnech pak dojde ke kontrole a vyndání stehů. Tato oblast se navíc velmi dobře hojí, jizvy tak brzy nebudou ani vidět a do té doby je skvěle zakryjete make-upem.

www.arteclinic.cz

Kde zákrok podstoupit?

Jako u všech estetických zákroků i zde je nutné se svěřit do rukou opravdovým odborníkům. Skvěle se o vás po všech směrech postarají v Arte Clinic Brno, kde kromě zmíněného Lip Liftu můžete podstoupit i facelifting Quicklift bez narkózy či slim lipo liposukci a jiné estetické úpravy.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články