Přivítejte jaro v kondici a užijte si ho naplno

Přivítejte jaro v kondici a užijte si ho naplno
Zdroj: Pixabay

Nezdá se vám občas, že zima je taková nijaká? Venku je chladno, tak běhat raději nejdeme. Možná někam do posilovny? Ale není lepší uvařit si čaj nebo čokoládu a lenošit na gauči? No, jenže jaro už je tady a aby bylo vážně fajn, je třeba být fit a v kondici.

Speciální projekt
Speciální projekt 24. 03. 2023 10:20

Jaro, to přináší mnohem více radosti, než podzim a zima, to musejí uznat i ti, kteří nejsou jeho fanoušci. Můžeme trávit víc času venku, užít si procházku a pozorovat, jak se příroda probouzí a konečně se těšit na blížící se léto! Tak odstartujte letošní sezónu a myslete na své zdraví.

Maso nebo rybu?

Rohlik

K jaru a létu patří grilovačky a jejich čas už se nezadržitelně blíží. Připravte si letos vážně dobrotu! Online prodejce potravin Rohlik.cz přináší každý den široký výběr masa a ryb, který je 4x větší než nabízí běžné kamenné prodejny. Zároveň také podporuje na 10 rodinných farmářů, jejichž lokální výrobky nabízí na svém webu po celý rok. Unikátem je také výběr BIO kousků, celkem jich na Rohlíku najdete 100. Kromě toho má online prodejce koncept vlastního řeznictví, díky kterému může nabídnout skvělou kvalitu masa za ty nejlepší ceny.

Co si dáte k pití?

Pepr

Jaro a léto, to je vychlazený drink, vypitý třeba někde na zahrádce, anebo klidně doma na balkoně. A pochutnat si můžete, i když alkoholu zrovna nefandíte. Dopřejte si nealkoholický drink a vsaďte na kombinaci kvalitních ingrediencí. Jasnou volnou jsou mixery značky Fever-Tree, která se v žebříčku odborného časopisu Drinks International umístila jako nejprodávanější i nejvíc trendy značka v kategorii toniků již 9. rok v řadě! Všechny produkty značky Fever-Tree zakoupíte na www.warehouse1.cz.

Pro namáhané oči

Naturevia

Je to sice nepříjemné, ale je to fakt. Před monitory trávíme všichni stále víc času. A naše oči tím trpí. Může za to modré světlo z digitálních přístrojů, které proniká hluboko do oka, kde škodí. Krátkodobě může způsobit únavu, ovšem při dlouhodobém působení může vést ke zhoršení zraku. Chcete-li svým namáhaným očím pomoci, vyzkoušejte novinku Naturevia OptiVizin Blue, která jim dodá potřebnou výživu. Doplněk stravy obsahuje pořádnou porci luteinu, zeaxantinu, omega3 a zinku s vitaminem A.

Podtrhněte ženskost

Onclé

Možná na to občas zapomínáme, ale péče o intimní místa je velmi důležitá. Chcete se cítit přitažlivá a udržet svá nejcitlivější místa v bezpečí před zdravotními neduhy? Vybírejte produkty z organických surovin, vyráběné v Česku. Značka Onclé a její řada Biorganic vyvinula dva jemné intimní produkty. Jde o intimní čisticí olej a intimní mycí emulzi, jsou lokální, veganské, plné přírodních surovin v té nejvyšší možné kvalitě. Jejich 100% přírodní složení podporuje přirozenou obranyschopnost pokožky v intimních partiích. Obsahují BIOLIN P, který podporuje přirozenou mikroflóru a ochranu kůže.

Revoluční trojitá síla

Procter & Gamble

Mytí nádobí, to je popravdě trochu otrava. Nebaví vás zdlouhavě namáčet nádobí a neustále drhnout kuchyň po každém vaření? Revoluční víceúčelový sprej Jar 3v1 působí na 100 % každodenní mastnoty z jídla a je důkazem, že Procter & Gamble neustále inovuje a zlepšuje život svým spotřebitelům – v Česku už více než 30 let. Jar 3v1 vám pomůže dosáhnout dokonalé čistoty a lesku, aniž by vás to stálo spoustu námahy a úsilí. Jedná se o vůbec první multifunkční sprej na trhu, který dokáže odstranit mastnotu před mytím v myčce, ručním mytím a který dokáže efektivně umýt i kuchyňské povrchy.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články