Pro sebe i pod stromeček. Překvapte sebe i své blízké

Pro sebe i pod stromeček. Překvapte sebe i své blízké
Zdroj: Pixabay

Stává se vám, že při brouzdání po internetu nebo nákupním centru sice koukáte po dárcích pro ostatní, ale jako na potvoru zrovna najdete tolik věcí, které by se hodily vám? Tak si prostě udělejte radost!

Speciální projekt
Speciální projekt 19. 11. 2022 08:30

A při té příležitosti určitě pořídíte i nějaké to překvapení pro ostatní. Potěšit je může nejen věc hmotná, ale i třeba zážitek nebo nějaká dobrota. Vánoce jsou přece i o prožitcích.

Nebuďte sami

Yellobar

Najít si protějšek nebo třeba dobré kamarády, to přece vůbec nezní špatně. A třeba ještě do Vánoc! Yellobar je česká seznamka jejíž historie se píše od roku 2014. Jejím posláním je nabídnout virtuální prostředí (sociální síť), kde se mohou nezadaní lidé seznámit s novými přáteli nebo najít svého životního partnera. Výhodou je, že neplatíte žádné měsíční paušály za členství, uvidíte profily jen podle svých preferencí, budete mít rychlý přehled o nových návštěvách i hodnocení, využít můžete responzivní rozhraní a spolehnout se můžete na ochranu bezpečí během seznamování. S kým se seznamujete uvidíte na vhodných fotografií, při registraci nemusíte uvádět žádné osobní údaje.

Darujte moře!

Blue Style

Jen si to představte. Pod stromečkem najdete obálku a v ní… Zájezd do Egypta! Ten patří mezi tradičně oblíbené dovolenkové destinace tisíců Čechů. Většina z nich sem sice vyráží během léta, kdy tamní teploty často šplhají k padesátce, nejlepším obdobím, kdy zemi navštívit, je proto jaro. A do toho od Vánoc zas tolik zbývat nebude! Podívejte se na nabídku Cestovní kanceláře Blue Style.

Kolekce chilli papriček ve dřevěném boxu

Chilli Doctor

Darujte chilli od Chilli Doctora. Dárková kolekce chilli papriček ve stylovém dřevěném boxu obsahuje osm nejprodávanější chilli prášků ze všech koutů světa, seřazených od Ancho až po tu nejpálivější jménem Carolina Reaper. Tato pestrá kolekce je naší novinkou pro rok 2022 a proto by neměla chybět pod stromečkem žádného chilli-žrouta. Originální dárek, kterým zaručeně vykouzlíte slzy v očích. Objednávejte na www.thechillidoctor.cz. Využijte nyní SLEVOVÝ KÓD „toprecepty10“ na -10% na veškerý sortiment na e-shopu.

Překvapení z přírody

Svět minerálů

Darovat minerál, který má obrovskou moc, to je opravdu trefa do černého. Pokud si nevíte rady s výběrem, volte balíček s překvapením. Najdete v něm tajnou kombinaci krystalů, které byly vybrány s obrovskou péčí. Každý produkt bude označený názvem, abyste jednoduše věděli, o který minerál jde.

To pravé pro gurmány

extrakurzy.cz

Trn z paty vám letos o Vánocích rozhodně vytrhne největší český web o vaření Toprecepty. Připravil si pro vás totiž luxusní balíček, kterým u stromečku rozhodně zabodujete. V nevšední nabídce došlo ke spojení nových videokurzů a oblíbených kuchařek. V balíčku najdete libovolný videokurz, všechny kuchařky, které Toprecepty nabízejí, Naše křížovky, kalendář, propisku a zástěru Toprecepty, ale i praktickou nákupní tašku a utěrku.

Pro hladkou pokožku

Braun

Krásnou a hladkou pokožku chceme mít po celý rok, tak si napiště Ježíškovi o pomocníka, který vám s tím pomůže. IPL přístroj Braun Silk-Expert Pro 5 vám zaručí hladkou pokožku až na 6 měsíců, první výsledky se dostavují už po 4 týdnech používání! Technologie Skin Pro 2.0 automaticky optimalizuje sílu každého záblesku podle odstínu vaší pleti. Trvalé vysokorychlostní záblesky umožňují snadné a efektivní ošetření. Díky třem citlivým režimům, které snižují intenzitu světla na potřebnou úroveň, je šetrný k pokožce, a to dokonce i na těch nejcitlivějších místech, jako je obličej, podpaží nebo oblast bikin.

Stylový parťák do fitka

Panasonic

Neradi sportujete sami? Se sluchátky RZ - B210 od společnosti Panasonic sami nebudete už nikdy! Díky kompaktnímu ergonomickému tvaru skvěle sedí v uších při každém pohybu. Mocný zvuk vás naprosto pohltí a vy zvládnete i ten nejnáročnější trénink. Technologie bezdrátového připojení Bluetooth 5.0 poskytuje stabilní připojení a křišťálově čistý zvuk. Navíc jediným dotykem můžete přehrávat hudbu nebo přijímat hovory. S nabíjecím pouzdrem vydrží až 20 hodin poslechu. Vybírat můžete ze tří barevných provedení. Sluchátka Panasonic RZ-B210WDE-W seženete na www.panasonic.com/cz/.

Poděkujte s bourbonem

PEPR

„Thanksgiving day“ neboli Den díkuvzdání patří k nejvýznamnějším americkým svátkům, se kterým se tradičně pojí bohatá rodinná večeře s pečeným krocanem, brusinkovou omáčkou a dýňovým koláčem. Zpestřete si pochmurný podzim tímto svátkem i vy a připijte si na něj skleničkou ikonického bourbonu Wild Turkey 101, který si vysloužil přezdívku „Divoký krocan“. Osloví vás nevšedním kontrastem jemnosti a síly. Chuť je nejprve sladká, s charakteristickými tóny vanilky a karamelu, poté se projeví dřevo a v závěru je patrné pečící koření a pomerančová kůra. Zakoupíte na warehouse1.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články