Rodinná dovolená stylově: Vyberte plavky pro celou rodinu

Rodinná dovolená stylově: Vyberte plavky pro celou rodinu
Zdroj: DORINA

Společně strávená rodinná dovolená je vzácná událost, při které si tvoříme nezapomenutelné zážitky a užíváme si společné chvíle. Ať už se chystáte na dovolenu k moři, jezeru nebo na wellness k bazénu, správně zvolené plavky z rodinné dovolené udělají ještě stylovější zážitek.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 20. 06. 2023 12:05

Maminky se u vody blýsknou

Na trhu existuje mnoho dámských plavek, které v sobě spojují pohodlí a styl. Klasické jednodílné modely svým osvědčeným střihem zalichotí každé postavě. Stejně tak i dvoudílné plavky, které se dlouhodobě drží na nejpopulárnější pozici mezi dámskými plavkami. Pokud se nechcete ve vodě příliš odhalovat, ale toužíte po skvělém opálení, sáhněte po tankini  plavkách. Ty spojují výhody jednodílných a dvoudílných plavek. Máte ráda výrazné vzory? Vezměte s sebou na dovolenou plavky s květinovými, zvířecími nebo geometrickými motivy. U barevných, vzorovaných, nebo i jednobarevných plavkách ale nezapomeňte na správnou velikost, která vám dodá potřebnou oporu a správný střih plavek, který bude nejvíce lichotit vaší postavě.

Pro tatínky především pohodlí

Víme, že tatínci si na stylové plavky se vzory či potisky příliš nepotrpí. To, co je pro ně klíčové je pohodlí. Jedním z nejoblíbenějších střihů pánských plavek jsou koupací šortky, které nejvíce připomínají kraťasy. Naopak pánské plavky slipového střihu kopírují postavu a jsou tak skvělé pro sportovně založené muže. Kompromisem mezi slipovými a šortkovými plavkami jsou koupací boxerky. Ty jsou přiléhavé a pánům můžete vybrat modely s delší, či kratší nohavičkou. 

Ysabel Mora

Barvy, barvy a zase barvy

Výběr dětských plavek je zábavnou, a hlavně barevnou záležitostí. Holčičky udělají parádu jak v jednodílných, tak i dvoudílných dívčích plavkách s pestrobarevnými vzory, volánky i třásněmi. Chlapecké plavky se stejně jako plavky pro dospěláky vyrábějí v boxerkovém nebo šortkovém střihu. Obě varianty ale hrají všemi barvami, které k létu neodmyslitelně patří. A pro vaše úplně nejmenší naleznete na trhu miminkovské plavky, ve kterých si mohou užít vodní radovánky i s plenkou.

Nezapomeňte doplňky

Na pláži, u rybníku i u bazénu dozajista oceníte plážové oblečení i nezbytné doplňky. Před nadbytkem slunečních paprsků vás ochrání plážové šaty nebo parea, která skvěle doplní plavkový outfit. Pokud se chytáte na plážové sporty, nezapomeňte si přibalit i legíny, do kterých se budete moci převléknout a naplno si užít všechny aktivity.

DORINA

Jak na stylové rodinné léto? 

Pokud se chcete na dovolené předvést, můžete si vytvořit ucelený rodinný look. Jak toho dosáhnout? Vyberte plavky pro všechny se stejným motivem, ve stejné barvě nebo se budou doplňovat. Maminka například může mít celo květinové plavky, děti modely s lehkými květinovými detaily. A protože si tatínkové na barvy příliš neužijí, můžete jim sehnat plavky, u nichž bude do rodinného stylu ladit třeba jen stejně barevná šňůrka u plavek.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články