Sháníte dárky? Teď je nakoupíte výhodněji, černý pátek je tady!

Sháníte dárky? Teď je nakoupíte výhodněji, černý pátek je tady!
Zdroj: Pixabay

Přiznejte se! Máte už doma na všech možných i nemožných místech poschovávané vánoční dárky? Nebo jste s prominutím lajdáci, kteří si sice každý rok slibují, že začnou už v září a potom si budou naplno užívat advent, ale vždy začnete koncem listopadu panikařit, že zase nestíháte?

Speciální projekt
Speciální projekt 22. 11. 2022 16:00

Teď je ideální čas překvapení pro rodinu a blízké pořídit. I když pojem Black Friday známe především z Ameriky, tenhle fenomén je doma už i nás. Tak se odvažte a když budete jen trošku pilní, budete mít všechny dárky rychle pohromadě, a navíc za velmi výhodné ceny. A za to, co ušetříte, si pořiďte třeba i něco pro sebe.

Překvapení z říše zvířat

Mikrotrading

Najít pod stromečkem hračku, to je sen každého dítěte. Najít ale takovou, která potomkovi dá pocit, že má domácího mazlíčka? Potom je jasným řešením sloník. Umí toho hodně, bude běhat za míčkem jako pejsek a může těšit děti už od dvou let! A protože se jedná o hračku, odpadá každodenní starost o skutečného domácího mazlíčka a Vánoce tak o splněných přáních a klidu!

Poznejte Spojené arabské emiráty v zimě

Pixabay

Vyrazte s CK Blue Style do některého ze sedmi Spojených arabských emirátů, které patří k nejbohatším státům světa. V Dubaji uvidíte velkolepé mrakodrapy a nejluxusnější hotely. V emirátu Ras Al Khaimah načerpáte energii na prosluněných plážích nebo můžete vyzkoušet nejdelší zip linu na světě. Emirát Abu Dhabi vás zase uchvátí parkem Ferrari World a velkolepou mešitou šejka Zayeda. Využijte nabídky Black Friday, která startuje už 25. 11., a získejte na tento zájezd slevu 2 000 Kč.

Nadělujte krásu

FOREO

Fantastická pleť je pouze tak fantastická jako produkty péče o pleť, které používáte. Doplňte svou rutinu péče o pleť se švédskou značkou FOREO a pozdvihněte svoji pokožku do nových výšin s přístrojem BEAR – prvním mikroproudovým přístrojem, který přináší neinvazivní lifting tváře. BEAR využívá kombinaci mikroproudů a charakteristické technologie T-Sonic pro pevnější, hladší a mlaději vypadající pokožku. Zařízení proti stárnutí stimuluje a nadzdvihne přes 69 svalů na tváři, aby vám pomohl dosáhnout tónovaného a konturovaného vzhledu za pouhých 90 sekund!

Neopakovatelný zážitek

Manboxeo

Jste rádi při výběru dárků originální? Ale také letos nevíte, čím obdarovat svůj mužský protějšek? Darujte mu dřevěnou bednu s páčidlem plnou prémiových produktů dle jeho zálib a chutí. Ať už je pivař, gurmán nebo rybář, radovat se bude rovnou čtyřikrát. Čeká na něj nevšední zážitek z páčení bedny, unikátní obsah uvnitř, osobní vzkaz ale také samotná kvalitní dřevěná bedna, kterou pak může použít spoustou způsobů! Na Manboxeo.cz navíc do 27. listopadu díky akci Black Friday získáte jakoukoli vánoční Bednu s páčidlem se slevou 500 Kč!

Inspirace ve Skandinávii, Právenka je 15x silnější než ostropestřec

Herbal World

Již před mnoha lety se nedílnou součástí života většiny Skandinávců stala Právenka latnatá. Oblíbili si ji pro její přispívání k normální funkci dýchacího systému a výrazné podpory imunitního systému. V čem je však její síla? Úspěšná cesta k normální hladině cukru v krvi, stavu jater a pročištění. Nyní máte možnost vyzkoušet si Právenku i vy. Svět bylin totiž ovládne BLACK FRIDAY CRAZY WEEK akce, která se nebude opakovat! Objednejte si v e-shopu www.herbalworld.cz v období mezi 21. - 27. 11. a zadejte během jakéhokoliv kroku objednávky promo kód: BLACKFRIDAY. Ke každému kusu jakéhokoliv čistě přírodního potravinového doplňku v objednávce obdržíte navíc zcela zdarma jeden IMUNworld s hlavní a jedinou složkou Právenkou latnatou.

Revoluce v péči o vlasy

Natucai

Zcela přírodní řešení problému vypadávání vlasů má značka Natucain. Představuje produkty, které obsahují aktivní účinnou látku MKMS24 vyrobenou ze 100% přírodních složek, jakými jsou čočka, tymián a bambus. Tuto revoluční látku vyvinula německá doktorka Stefanie Seyda, která se již několik let aktivně podílela na vývoji průlomových účinných látek určených pro kosmetické přípravky. Na výběr je vlasové tonikum pro podporu růstu vlasů Natucain s lokálním účinkem, séra na podporu růstu řas a obočí Natucain Lash & Brow Serum a energizující trio pro vlasy a pokožku hlavy – šampon, kondicionér a maska. Produkty jsou dostupné na e-shopu Natucain.cz. Během slevové akce Black Week je lze zakoupit se slevou 25 %! Slevová akce trvá od 21.11. do 27.11.2022. Pro uplatnění slevy použijte slevový kód BLACKWEEK25. Platí pro objednávky nad 1600 Kč.

Pro osobního šéfkuchaře

Toprecepty

Máte v okolí milovníka vaření, který je nejšťastnější, když může stát u sporáku a zkoušet nové recepty? Potom je výběr dárku snadný. Největší český portál o vaření Toprecepty.cz přináší v rámci Black Friday skvělou nabídku, a to komplet balíček všech kuchařek, které ve jménu nesou slovo Naše. Jde celkem o čtyři obsáhlé publikace a jako bonus obdarovaný obdrží i kalendář, kuličkové pero a Naše křížovky.

Kouzlo přírody u vás doma

Svět minerálů

Pokud patříte k těm, kteří se chtějí vyvarovat kupování dárků, které skončí v lepším případě bez povšimnutí někde na skříni, v tom horším dokonce na jejím dně, kupujte to, co bude obdarovanému skutečně ku prospěchu. Krystaly jednak dobře vypadají, především, když darujete šperk nebo doplněk do domácnosti, jednak mají na člověka velmi prospěšné účinky. V rámci černého pátku můžete při nákupu minerálů na www.svetmineralu.cz využít slevu 25 procent, a to zadáním kódu BF25 v košíku.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články