Stop pocení nohou jednou provždy. Jaké babské rady skutečně pomáhají?

Vaše nohy se v těchto vedrech potí a zapáchají? Vyzkoušejte tyto osvědčené triky a nepříjemnému pocení a zápachu bude konec!
Zdroj: Pixabay.com

„Táto, ty ses zul.“ Nezapomenutelná hláška, která všechny pobaví, na rozdíl od vašich páchnoucích nohou. Pokud musíte do společnosti a vaše nohy vydávají silný odér, přečtěte si pár našich jednoduchých rad, jak zápachu předejít. Pak se budete klidně moct i zout!

Eva Jeřábková
Eva Jeřábková 05. 07. 2018 14:32

1. Dětský pudr

Venku je k padnutí a vy musíte kvůli práci nosit uzavřené boty? Tak si do nich nasypejte trochu dětského pudru.  Nebudou se vám tolik potit nohy a navíc budou krásně vonět.

 

2. Šalvěj a rozmarýn proti dlouhotrvající plísni

Pokud vás zápach nohou trápí, aniž byste se zpotili, může za to pravděpodobně plíseň, která se vám na nohou utvořila. Šalvějovo-rozmarýnová koupel vám pomůže. Obě byliny spolehlivě působí proti plísním.

3. Koupel v epsomské soli

Zázračná epsomská sůl ulevím vašim nohám. Absolvovali jste náročnou túru, dorazili jste celí zpocení a máte obavy zout své toxické boty? Udělejte si teplou koupel z epsomské soli. Ta neutralizuje zápach a zároveň uleví vašim unaveným chodidlům.

 

4. Černý čaj

Pokud zrovna nemáte po ruce epsomskou sůl, dětský pudr či šalvěj s rozmarýnem, použijte obyčejný černý čaj. Postačí tři sáčky obyčejného černého čaje vylouhované ve vařící vodě. Ve vychladlé vodě své nožky namáčejte.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články