Moderní technologie a příroda. Seznamte se s Imagination

Moderní technologie a příroda. Seznamte se s Imagination
Zdroj: Foreo

Že bez přírody nemůže člověk existovat, to dobře vědí ve švédské beauty-tech značce FOREO. Přitom poslední dobou to vypadá, jakoby na to lidé zapomínali a dělali vše proto, aby přírodě uškodili. Proto si ve FOREO dali předsevzetí obnovit ztracenou rovnováhu.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 28. 10. 2021 18:30

Na novince pracovali ve FOREO velmi dlouho a pečlivě a teď uvádí na trh revoluční novinku. Bázi pro pleťovou masku Imagination. Spojuje zdánlivě neslučitelné - svět nejmodernějších technologií a to nejlepší z přírody.

Zákazník v centru dění

FOREO je svojí vášní pro moderní technologie a inovace známé, chlubit se může několika přelomovými novinkami, které změnily péči o pleť. Teď však FOREO do centra dění vtahuje přímo své zákazníky. Každý si totiž díky Imagination sám určí, jak a čím bude o sebe pečovat. Imagination je báze pro pleťovou masku, která využívá průlomovou technologii. Díky ní je možné spojit hydratační složení báze s čerstvými ingrediencemi a nechat tak na sebe působit blahodárnou sílu přírody. Díky podomácku vytvořené masce si tak užijete dokonalý self-care moment a tak se např. pozitivně nastartujete do nového dne.

Báze pro pleťovou masku FOREO Imagination

„Spotřebitelé jsou stále náročnější a požadují víc než jen efektivní péči o pleť. Touží po holistickém přístupu, který vyživuje jak pleť, tak i mysl. A náš nový produkt Imagination to dokáže. Tato báze pro pleťovou masku, která obsahuje Triple Infusion Complex, významně zvyšuje vstřebatelnost aktivních látek a je navržena tak, aby se dokonale spojila s čerstvými ingrediencemi z Vaší ledničky nebo spíže. Funguje jako dvojí síla - aktivuje a maximálně využije potenciál organických surovin a zároveň umožňuje jejich vstřebávání do hlubších vrstev pleti. To, že si můžete hrát a být kreativní při vytváření své vlastní péče na míru je bonusem navíc, který Vám otevře nové obzory a umožní vám sblížit se s přírodou zase o trošku víc,“ vysvětluje generální ředitel společnosti FOREO Boris Trupčevič. 

Jděte ve stopách Kleopatry…

FOREO nás svým počinem v podstatě vrací ke kořenům. Protože co jiného používali naši předci k péči o svoji kůži, než přírodní ingredience? Proč by se jinak Kleopatra toužící po půvabnější pokožce nořila do oslího mléka? Jenže byť jsou domácí pleťové masky nabité vitamíny, minerály, antioxidanty a živinami, pravdou je, že nedokážou proniknout skrze kožní bariéru. Zůstávají na povrchu pleti a nemohou tak své kouzelné účinky plně rozvinout. A proto je zde Imagination…

Do hlubších vrstev pleti se se vitamíny, antioxidanty a živiny z čerstvých organických surovin dostanou díky kombinaci tří výjimečných složek - Triple Infusion Complex. Ester umožňuje pronikání ve vodě rozpustných aktivních látek do pleti. Zvlhčující látka pleti hydratuje, zároveň působí jako rozpouštědlo a „přepravuje“ výživné složky přes hydrolipidický film do hlubších vrstev pleti. A konečně mastné kyseliny, především dobře známé omega-6 mastné kyseliny, velmi výrazně usnadňují absorpci, aktivně optimalizují úroveň hydratace, zlepšují pružnost pleti a mají pozitivní vliv na její ochrannou funkci.

Báze na přípravu domácí pleťové masky FOREO Imagination

„Naše pleť je velmi inteligentní – chrání nás před vnějšími vlivy, dokáže se sama regenerovat a její občas dramatické reakce na určité podněty nás upozorní, když něco není v pořádku. Stejně chytrá je i příroda, která je dokonalou zásobárnou úžasných aktivních látek – spousta z nich však zůstává nevyužitá, protože si s nimi naše pleť neumí poradit. Dá se říct, že naše kůže potřebuje klíč k odemknutí svého absorpčního potenciálu. A tímto klíčem je Imagination. FOREO vám poskytne mapu ke krásné a zdravé pleti. O tom, jakou dobrodružnou cestou se vydáte už rozhodujete sami,“ vysvětluje Boris Trupčevič.

Receptura nabitá dobrými složkami

Věřte tomu, že se při přípravě vlastní pleťové masky pobavíte. K vašim oblíbeným ingrediencím stačí přimíchat pouhou čajovou lžičkou báze Imagination a směs nanést na pleť. Receptura, která je vhodná i pro vegany, je vytvořena tak, že lze použít i samostatně bez přidání dalších surovin. Je sama o sobě nabitá prospěšnými složkami, třeba kyselinou hyaluronovou, na antioxidanty bohatým skvalanem či vitamínem E a zklidňujícím vitamínem B.

Technologie a příroda se spojují v bázi FOREO Imagination

Než se dáte do práce, pečlivě si nastudujte, co která přírodní ingredience může s vaším pletí udělat a také, pokud jich chcete použít víc, jak se navzájem „snáší.“ Vyhnete se tak třeba nepříjemné alergické reakci, protože existuje mnoho přírodních látek, které při kontaktu s pletí nežádoucí reakci vyvolávají. Pro příklad jde třeba o esenciální oleje, či syrové vaječné bílky.

Co říkají výzkumy?

I když, jak bylo řečeno, se může zdát, že lidstvo na prospěšnost přírody v poslední době jakoby zapomínali, oblíbenost domácí kosmetiky každým rokem stoupá. Dokazuje to výzkum společnosti Euromonitor. Jeho výstupy ukazují, že 41 % spotřebitelů z celého světa používá alespoň 1 DIY (Do it yourself – udělej si sám) produkt měsíčně. Převládají přípravky na čištění obličeje. Na oblibě domácí kosmetiky měla vliv i pandemie covidu-19, podle zveřejněných dat se vyhledávání „domácích pleťových masek“ zvýšilo o 233 % a termín „facial at home“ o 115 %.

Zajímavé jsou ale i výsledky dalších průzkumů, které ukazují, že víc než polovina spotřebitelů dává přednost přírodní kosmetice před tou konvenční nebo upozorňují na jednu z největších nekalých marketingových praktik a naznačuje, že jsou spotřebitelé k označení přírodních kosmetických produktů stále skeptičtější.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články