Tesla přichází s chytrou osobní váhou, která vám pomůže ohlídat zdravý životní styl

Tesla přichází s chytrou osobní váhou, která vám pomůže ohlídat zdravý životní styl
Zdroj: Tesla

Pěkný design, mnoho pokročilých funkcí, ovládání pomocí chytré aplikace v češtině a k tomu příjemné ceny. To jsou produkty chytré domácnosti Tesla. Tesla právě do prodeje uvedla další novinky – chytrou váhu Tesla Smart Composition Scale WiFi ve dvou variantách. Obě varianty jsou už v prodeji.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 04. 11. 2021 09:10

Značka Tesla dále rozšiřuje své portfolio v rámci produktů chytré domácnosti. Tentokrát se zaměřila na životní styl a svou nabídku doplnila o chytré váhy.

Chytrá váha Tesla Smart Composition Scale WiFi Style má čistý a jednoduchý design, díky kterému se hodí do každé koupelny. Na svrchní části se nachází kompozitní sklo o tloušťce 6 mm s ITO vrstvou, která dokonale reaguje na lidský dotek. K samotnému měření jsou určené hned čtyři tenzometry, které jsou strategicky zabudované tak, aby bylo každé vážení co nejpřesnější.

Měření celkem 13 hodnot

Kromě samotného vážení dokáže chytrá váha od Tesly změřit hned třináct dalších údajů! Kromě tělesné hmotnosti je to například BMI, množství tělesného tuku, svalů, kostí i vody, ale i celkové skóre zdraví těla, objem viscerálního tuku (tedy tuku v oblasti břicha) nebo například metabolický věk. A protože se všechny hodnoty zároveň automaticky posílají do mobilní aplikace, údaje o hubnutí si můžete v přehledných grafech zkontrolovat už chvíli po stoupnutí na váhu. Tesla Smart Composition Scale WiFi Style je v prodeji za 999 Kč.

Kromě varianty Style je v nabídce Tesly také verze Tesla Smart Composition Scale Wi-Fi za cenu 699 Kč.

Obě novinky jsou dostupné u vybraných prodejních partnerů.

Tesla

Tipy, jak podpořit hubnutí

Shazování kil není zcela jistě činností, která by kohokoli bavila, občas k ní ale musí přistoupit asi každý z nás. A i když není hubnutí nic jiného, než rozdíl mezi příjmem a výdejem, jsou určitá pravidla, díky nimž budete s radostí pozorovat, jak vám hmotnost na chytré váze Tesla Smart Composition Scale WiFi Style letí dolů. Takže malé opakování!

  • Základem je vždy snídaně, ideálně bohatá na vlákninu. Pokud se ráno najíte, budete mít přes den menší hlad, a sníte toho tak méně.
  • Důležité je také jíst menší porce co nejčastěji a hlavně pravidelně. Díky tomu se tělo přestane obávat nedostatku živin, přestane mít tendenci vytvářet si zásoby a vy budete profitovat z rychlého spalování kalorií.
  • Součástí hubnutí by také mělo být zvýšení příjmu tekutin, protože za hlad se často schovává žízeň.
  • A zatímco kalorickému alkoholu byste se při dietě měli vyhýbat, svá oblíbená, i když energeticky vydatnější jídla si neodpírejte. To, co máte rádi, si užívejte například jeden den v týdnu, který si vyčleníte na hřešení. I díky tomu nebudete z hubnutí ve stresu jak vy, tak ani vaše tělo, které se v takovém stavu hubnutí brání, co to jde.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články