Tři, dva, jedna… Dovolená. Jak se zabalit a nezbláznit se?

Tři, dva, jedna… Dovolená. Jak se zabalit a nezbláznit se?
Zdroj: Pixabay

Na dovolenou se všichni těšíme celý rok, když se ale přiblíží, je to pro řadu z nás hlavně stres. Seznam úkolů, které je třeba před odjezdem splnit, jakoby neměl konce. Vyměnit peníze, sjednat si pojištění, zajistit byt, zabalit a na nic nezapomenout...

Speciální projekt
Speciální projekt 30. 07. 2021 09:40

Zkuste protentokrát balit v klidu a v pohodě. Sepište si seznam a řiďte se jím, ale hlavně si opakujte mantru, že co zapomenete, koupíte si v případě potřeby na místě a nejdůležitější jsou léky, doklady a peníze, respektive platební karta. A také šikovní pomocníci, kteří vám dovolenou zpříjemní a zjednoduší.

Udržujte se ve formě

Naturamed

I na dovolené je, i když tady převážně odpočíváte, potřeba udržovat se ve formě. OmegaMarine Forte+® je dokonce nejprodávanější omega-3 na českém trhu. Omega-3 nenasycené mastné kyseliny mají pozitivní účinek na správnou funkci srdce, mozku a očí. Produkt se vyrábí z kvalitního rybího tuku s vysokým obsahem DHA a EPA kyselin přímo v Norsku. Je totiž prokázáno, že pokud nejsou tučné mořské ryby součástí jídelníčku alespoň 2-3x týdně, je třeba zásoby doplnit jinak.

Odpočívejte ozdobení

Svět minerálů

Při cestování se určitě budete chtít cítit v bezpečí, aby vše dopadlo tak, jak má. Na pomoc si povolejte náramek ochrana na cesty shamballa. Je speciálně sestavený a jeho úkolem je pomoci vám překonat jakoukoliv nestandardní situaci, anebo jen zmírnit nervozitu z cesty. Hematit chrání zdraví, křišťál je dobrý na cestovní horečku, citrín zajišťuje klid, turmalín zmírňuje nervové napětí a achát dodá citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu.

Potěšte svou namáhanou pleť

Notino

Jeju Honey, to je přesně to, co pro svoji létem namáhanou pleť potřebujete. Extrakt z medu Jeju Canola, tradiční suroviny z ostrova Jeju Island, je plný antioxidantů přispívajících ke zmírnění projevů akné, čištění pleti a jejímu vyhlazení. Extrakt ze šruchy zelné (Portoulaca Oleracea) má efekt okamžitého zklidnění. Komplex ovocných kyselin AHA-BHA-PHA sjednocuje tón pleti a dlouhodobě působí proti příčinám akné. Čajovníkový olej má čistící a zklidňující účinky. Tenhle zázrak pořídíte v Notinu.

Svačina vždy po ruce

Albert

Velkým úkolem, na který není dobré zapomenout, je před odjezdem na dovolenou připravit svačinu na cestu. Jenže komu se chce těsně před odjezdem mazat housky nebo třeba smažit řízky? Hoďte do batohu nějaké ovoce a zeleninu a přibalte wrapy od Alberta z řady Fresh bistro. Měkoučká tenká tortilla naplněná chutnými a rozmanitými surovinami vám perfektně padne do ruky a zachrání od hladu. Třeba wrap s mozzarelou a sušenými rajčaty, křupavým salátem a rukolou splní všechny požadavky. Zasytí vás, ale budete se cítit dobře.

Mokré vlasy jsou zranitelné

Notino

Na dovolené je to v podstatě na denním pořádku. Pokud nejedete do hor nebo na poznávací zájezd, ale na odpočinkový pobyt k moři, máte pořád mokré vlasy. Přitom je tak důležité, abyste o ně právě v horkých dnech pečovali. K jejich regeneraci přispějete použitím fénu Panasonic EH-NA98 se systémem NanoeTM.. Dokáže totiž dodat potřebnou hydrataci během vysoušení, nanoe částice totiž proniknou přímo do vlasového vlákna, čímž zpevní jeho vnější vrstvu. Technologie Double Mineral se navíc foukáním iontů zinku postará o zdravý růst vlasů a pečuje o pokožku hlavy.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články