„Tři jsou víc než jedna!“ ukazují humorné snímky Britky a jejích dvou dcer

Ačkoliv se trio obléká stejně cíleně, nikdy není jisté, jak bude výsledná fotka vypadat...
Zdroj: Dominique Davis
„Tři jsou víc než jedna!“ ukazují humorné snímky Britky a jejích dvou dcer„Tři jsou víc než jedna!“ ukazují humorné snímky Britky a jejích dvou dcer„Tři jsou víc než jedna!“ ukazují humorné snímky Britky a jejích dvou dcer„Tři jsou víc než jedna!“ ukazují humorné snímky Britky a jejích dvou dcer+ 24 fotek+ 25 fotek

„Tři jsou víc než jedna!“ mohlo by znít motto této rodiny. Dominique Davis, britská influencerka a autorka lifestylového blogu All That Is She, se jednoho dne ráno potkala se svými dvěma dcerami v totožném outfitu. I když to ani jedna z nich neplánovala. A bylo zaděláno. Na co? Na jeden z nejlegračnějších (a nejúspěšnějších) rodinných foto projektů!

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 12. 10. 2017 15:26

Jednou obleče sebe a své dvě dcery, Ameliu (10) a Penny (3), do totožných šatů, takže vypadají jako klony. Jindy využije síly tří, aby ztvárnily hrdiny oblíbených filmů. Nikdy však neví, co na fotce skutečně bude...

Někdy se totiž jedna z nich neudrží a vyprskne smíchy. Jindy jí „zatopí“ nejmladší dcera, co v nestřežený okamžik udělá grimasu.

Dominique Davis

„Fotky pod hashtagem #allthatisthree vznikly náhodou. Jednou ráno jsme se já a Penny neúmyslně oblékly do pruhovaných triček, pak se vyřítila z pokoje Amelia a měla ho na sobě taky. Začaly jsme se smát. Když jsem příští den nevěděla, co bych mohla vyfotit, shodly jsme se, že bychom tuto vtipnou situaci rády sdílely s ostatními,“ řekla blogerka serveru BoredPanda.

Že chce ve vtipných rodinných fotografiích pokračovat, věděla okamžitě. Fotka měla největší úspěch ze všech, které kdy nahrála na Instagram – sklidila více než 16 tisíc lajků!

Dominique Davis

Od té doby si ona i její dcery vyzkoušely mnoho rolí – od fotografek po hlavní představitelku Snídaně u Tiffanyho, když si po vzoru Audrey Hepburn na temeni vyčesaly hladký drdol. Většina fotek ale zachycuje rodinku při běžných víkendových kratochvílích, jako je opékání maršmelounů na klacku nebo lenošení v posteli.

Ačkoliv fotky vykouzlí nejeden úsměv na tváři, zobrazují ještě jednu důležitou věc: totiž vztah mezi matkou a dcerou. Stejně jako mezi sestrami, napsala Dominique.

Podívejte se v galerii na to, co tohle ženské trio „páchá“, když se sejde dohromady:

Zdroj: All That Is SheDaily Mail / BoredPanda  

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články