Tyto trendy kousky vám na letošní dovolené rozhodně nesmí chybět!

Tyto trendy kousky vám na letošní dovolené rozhodně nesmí chybět!
Zdroj: Pixabay

Doba dovolených je skoro za dveřmi. Konečně si spousta z nás vybere pár dní volna a stráví ho dle svých představ – opalováním na pláži v Chorvatsku, sběrem hub v Podkrkonoší nebo poznávacím zájezdem. Ať už máte plány jakékoliv, jedno je jisté. Nenechte přípravy na poslední chvíli a podívejte se, jaké nejnovější módní trendy přinese léto roku 2021!

Redaktor
Redaktor 28. 06. 2021 11:09

Na koupaliště, k jezeru i k moři

Hervis Sports

K létu každoročně patří voda, která je zejména v těchto měsících příjemným zpestřením jinak tropických horkých dnů. Pokud i vy milujete šimrání slunečních paprsků po celém těle a opalování na lehátku je pro vás zasloužený odpočinek, rozhodně máte nejvyšší čas, pořídit si nový pár plávek. V letošní sezoně budou figurovat sportovní střihy a lehké materiály, které jsou pohodlné a nikde neškrtí. Díky tomu se nemusíte bát, že při vodních radovánkách odhalíte něco, co byste neměly.

Do kempu či na chatu

Hervis Sports

Chystáte se prožít dovolenou na chalupě nebo pod stanem v blízkosti divoké a nepoddajné přírody? V tom případě nechte volánkové šaty doma ve skříni a radši sáhněte po sportovnějších materiálech a pohodlnějších střizích, které vás nebudou nikde zbytečně škrtit ani stahovat. Součástí kufru by měla být příjemná tepláková souprava, trekové boty nebo teplé mikiny, které se postarají o to, aby vám večer při táboráku nebyla zima a nepokousaly vás nepříjemní komáři.

Do města na poznávací zájezd

Hervis Sports

Válení na pláži vám nic neříká, zato aktivní dovolená plná historických památek je to pravé ořechové? Tím pádem myslete zejména na pohodlnou obuv, příjemné šaty z lehkých tkanin a klobouk, který vás ochrání před ostrým sluníčkem. Na výlet si vezměte lehký svetřík, protože ve vnitřních prostorách hradů a katedrál bývá obvykle větší chladno. Jedete-li do arabských zemí, přibalte s sebou dlouhou sukni, šál nebo šátek na zakrytí ramen a hlavy.

Na taneční festival

Hervis Sports

Léto je vždy ve znamení zábavy, osvěžujících drinků i nekončících letních festivalů a večírků, které často pokračují až do bílého rána. Co si tedy vzít na sebe? Rozhodně se nemusíte bát barev. Tyto akce jsou totiž nejlepší možností ukázat, jaké poklady jste v průběhu roku ulovila. Počasí je ale nevyzpytatelné, a tak si do batohu raději přibalte nepromokavou bundu, která vás ochrání v případě nečekaného deště.

Pomáhejte s charitativní kolekcí limitovaných triček!

Hervis Sports

Pohodlná trička jsou potřeba všude, ať už se chystáte k moři, pod stan či do města. Pokud chcete ostatní překvapit hravými barvami a netradičním potiskem, kupte si tričko z prémiové charitativní edice značky Sam 73 ve spolupráci s Real Top Praha. Výtěžek z prodeje navíc putuje na podporu Jaroslava Křepelky a jeho speciálních rehabilitačních cvičení.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články