Užívejte si krásný advent. Dopřejte si něco dobrého i vychytávky, které vám usnadní život

Užívejte si krásný advent. Dopřejte si něco dobrého i vychytávky, které vám usnadní život

Advent je sice krásným, možná dokonce nejkrásnějším obdobím roku, ale co si budeme nalhávat, také je pořádně hektický. Musíme stihnout všechny vánoční přípravy, dokončit práci před pár dny volna a koncem roku a do toho stíhat běžný chod rodiny a domácnosti. Tak si alespoň na chvíli odpočiňte a udělejte si radost.

Speciální projekt
Speciální projekt 16. 12. 2022 08:00

A také si pořiďte něco, co vám ulehčí život, abyste 24. prosince mohli prožít úžasný den a hlavně večer. Vánoce jsou přece krásné, plné radosti, chvil s rodinou a občas i zázraků!

Abyste viděli na stromeček

Alensa

Trápí vás potíže se zrakem? Pořiďte si jednodenní kontaktní čočky ACUVUE® Oasys 1-Day with HydraLuxe™ (30 čoček)* od Alensa.cz. Technologie HydraLuxe™ je unikátním vylepšením, které dodává čočkám výjimečný komfort po celý den a minimalizuje příznaky suchého oka. Čočky obsahují ochranný filtr první třídy, který chrání vaše oči před pronikáním škodlivého UV záření k rohovce a dovnitř oka. V kombinaci s kvalitními slunečními brýlemi s UV filtrem jste vybaveni na jakékoliv zimní radovánky. Čočky zajistí vašim očím pohodlí během kouzelných vánočních dní s rodinou i při celodenním lyžování. *Upozornění: Kontaktní čočky ACUVUE® jsou zdravotnický prostředek určený ke korekci zraku. Pečlivě si přečtěte návod k použití a informace, které se vztahují k bezpečnému používání kontaktních čoček. Kontaktní čočky s UV filtrem nenahrazují sluneční brýle, protože nezakrývají celé oko.

K vánoční snídani

Albert

Máte doma rádi vafle nebo palačinky či lívance? A dáváte si na ně javorový sirup? Vyzkoušejne pro jednou něco jiného. Nature’s Promise bio rýžový sirup od Alberta! Udělejte si slavnostní snídani trochu jinak. Sirup je jemně sladký a navíc v bio kvalitě.

Objevené zlato

PEPR Consulting

Cukrová třtina a rum představují neodmyslitelnou součást historie ostrova Mauricius a místní obyvatelé jsou na svůj autentický poklad právem hrdí. Za pozornost rozhodně stojí rum New Grove a velmi zajímavý příběh, který se pojí s edicí New Grove Emotion 1969. Vznikl totiž z nedávno objeveného rumového bohatství. Rum destilovaný v roce 1969 byl uložen v sudech po whiskey do skladu a časem zapomenut. Po jeho objevení se ukázalo, že za těch mnoho let dozrál do výjimečného destilátu. Část tohoto znamenitého rumu byla přemístěna do 400litrových sudů po koňaku a doplněna o výběr těch nejlepších rumů z ročníků 2005, 2006, 2007 a 2008. V roce 2019 byl tento blend lahvován a pojmenován po roce, z nějž pocházejí jeho nejstarší části. Tohle exkluzivní pití seženete na www.warehouse1.cz.

Pomocník na míru

Svět minerálů

Každý z nás potřebuje občas vypnout, relaxovat, zaměřit se na sebe a načerpat energii. Jenže kde na to vzít čas a jak to vlastně provést? Právě v předvánočním čase se na nás úkoly hrnou ve velkém, tak si pořiďte pomocníka. Minerál! Volte na míru – podle znamení, problému, který vás trápí nebo podle profese, které se věnujete. Dosáhnete tak cíle a výkonu, který vám bude vyhovovat. A pokud se chystáte zaměstnání změnit, rozhodně doporučujeme mít tyto přírodní pomocníky na blízku.

Natrénujte na svátky

toprecepty.cz

Nejste zrovna mistrem kuchyně? A čeká se od vás o Vánocích výkon? Tak trénujte! A při té příležitosti pořiďte dárek pro své blízké. Největší český web o vaření Toprecepty připravil vánoční balíčky. Vyberte třeba ten, v kterém najdete Naši chalupářskou kuchařku, Naše moučníky a jako bonus i kuličkové pero, kterým si můžete zapisovat důležité události do Našeho nového kalendáře. Potěší určitě i nákupní taška Topreceptů.

Vánoční dárek na celý život

Chromozoom

Sobě nebo blízkým můžete také nadělit velmi speciální dárek. Chromozoom, spadající pod skupinu GHC, nabízí přelomovou novinku v podobě komplexních genetických testů. Můžete si vybrat ze 4 oblastí, mezi které patří Nutri, Sport, Health a Beauty. Na základě osobní DNA analýzy umí test odhalit, zda máte sklon k intolerancím či alergiím na potraviny, jakým směrem nastavit hubnutí, jaký vliv mají geny na váš krevní tlak a hladinu cholesterolu či pro který typ sportu máte největší předpoklady. Výsledky to však nekončí. Chromozoom nepřináší jen genetické reporty, ale především jasná doporučení, která ke všemu naleznete v interaktivní webové aplikaci. Ta se stane vaším osobním trenérem, nutričním poradcem i koučem v jednom.

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články