Užívejte si podzim doma nebo venku. Odpočívejte, relaxujte a buďte fit

Užívejte si podzim doma nebo venku. Odpočívejte, relaxujte a buďte fit
Zdroj: Pixabay

Že je venku chladno znamená sice to, že musíte pečlivě pečovat o svoji pokožku a chránit se před nepřízní počasí, neznamená to však to, že si nemůžete následující měsíce užít. Starejte se o sebe a dopřejte si vše, díky čemu se budete cítit fit a krásná.

Speciální projekt
Speciální projekt 28. 10. 2021 13:45

Někdo patří k zarputilým odpůrcům podzimu, někdo se však celé jaro a léto těší, až bude příroda barevná, vyladí si outfit vhodnou šálou a na trhu si nakoupí podzimní ingredience a začne čarovat v kuchyni. Dopřejte si nějakou zajímavou novinku, myslete na své zdraví a užívejte si závěr roku.

Adventní kalendář plný lásky a kosmetiky

Halíkova apotéka

Mít se ráda je tím nejlepším základem spokojeného života. K sebelásce patří i odměna. Třeba malá a klidně každý den. Česká značka organické kosmetiky Halíkova apotéka připravila letos svůj první adventní kalendář. Je plný lásky a přináší překvapení, která potěší. Skrývá totiž 25 pečujících produktů v organické kvalitě, které jsou stvořeny pro hýčkání. Obdarovat můžete své milované já, nebo jinou osobu, vašemu srdci blízkou. V kalendáři objevíte vše, po čem vaše pleť, tělo a vlasy baží. Vaši krásnou tvář budou hýčkat pleťové krémy a extra péči jí dodají pleťová séra. Den můžete nastartovat s pleťovými maskami a zakončit dokonalým odlíčením a vyčištěním. Relaxovat můžete ve sprše a vyživit tam své tělo i vlasy. Sebelásku máte ve svých rukou, a proto nesmí chybět produkty o ruce pečující. Adventní kalendář se na vás těší v kamenných obchodech i na e-shopu www.havlikovaapoteka.cz

Za pestrostí filipínských chutí

Bohemia sekt

Odvažte se trošku a vyzkoušejte něco nového. Škola vaření Laboratorio zve na nový kurz zaměřený na filipínskou gastronomii. Pod vedením šéfkuchaře Martina Kortuse si jeho účastníci osvojí přípravu řady vybraných lahůdek. Pro Filipíny typickým mořským plodům a rybám dodají nádech tamní exotiky. Tradiční filipínské chutě se spojí například s krevetami, menu zahrnuje i ceviche z vynikajícího mořského vlka a vrcholem večera budou kachní prsa flambovaná v prémiovém filipínském rumu Don Papa. Z něj připravené drinky zároveň doplní celou exkurzi do barevného světa chutí a vůní Filipín. Aktuálně jsou vypsané termíny 30. října a 9. listopadu od 16.30 hodin. Podívejte se na laboratorio.lacollezione.cz.

Přečkejte náročné období

Naturevia

Čeká to všechny ženy, některé dříve a některé později. Přechodem však všechny můžeme projít snadněji. Je to však náročné období - hladiny hormonů se mění, a to má vliv nejen na vaše tělo, ale i psychiku. Získejte zpět životní rovnováhu. Vyzkoušejte nový doplněk stravy Naturevia PerfectDay. Jde o přírodní nehormonální přípravek z bylin určený pro ženy, které trápí menopauza. Pomáhá jim zbavit se nepříjemných projevů přechodu. Ploštičník uleví od návalů horka a nočního pocení, drmek pak pomůže k hormonální rovnováze. Ke zklidnění a lepšímu spánku přispěje zase chmel. Patentovaný sójový extrakt dodá vysoké množství izoflavonů, což jsou fytoestrogeny, které pomáhají tlumit symptomy menopauzy. Přípravek rovněž obsahuje vitamin D, jenž je důležitý pro udržení pevných kostí.

Udržujte se zdravá

Hartmannn - Rico

Ať se nám to líbí nebo ne, dezinfekce se stala součástí našich životů a ještě nějakou dobu v nich bez pochyby zůstane.  Vybírejte kvalitní produkt, na který spoléhají i lékaři a zdravotníci v nemocnicích, kteří jsou takzvaně v první liniii a tudíž dobře vědí, co je dobré. Společnost HARTMANN – RICO přichází na trh s vylepšeným dezinfekčním gelem Sterillium Protect & Care Gel, který byl donedávna určen právě pro zaměstnance ve zdravotnictví. Nyní je však k dostání pro domácí použití nejen v lékárnách, ale i drogeriích a na www.lekarnahartmann.cz. Dokáže zničit 99,99 % virů i bakterií a proti koronaviru je účinný již za 15 sekund.  Dezinfekční gel Sterillium Protect & Care je nově k mání ve třech velikostech, navíc obohacený o parfém, a díky komplexu pečujících látek hydratuje pokožku a zanechává ruce příjemně hebké.

Pusťte podzim do kuchyně

Pixabay

Podzim nabízí nekonečné množství surovin, jídlo by měl člověka zahřát, a to se může podařit jednak polívkou, jednak správně vybraným kořením. Třeba kurkuma je velmi oblíbená v asijských pokrmech, rádi ji však mají i Španělé, použít se dá do polévek, s dalším kořením i do čaje. Kurkuma je zdraví prospěšná, usnadňuje přirozené trávení. Vyzkoušejte třeba květákovou polévku se smetanou a kurkumou. Kromě květáku budete potřebovat mrkev, brambory, sůl, pepř a kmín a také smetanu a vejce.

Povolejte na pomoc kameny

Svět minerálů

Síla přírody je nezpochybnitelná, spolehněte se na tu, kterou vysílají kameny. Pomohou vám jednak vyladit sebe nebo svůj domov, jednak vás zbaví podráždění, vrátí vám energii. Každý kámen má totiž své energie, které umí předávat. Pro podzimní naladění jsou vhodné karneol, ametyst, citrín, achát a avanturín. Třeba karneol tiší zlost a brání vzniku negativních citů kolem vás.

Dopřejte si něco výjimečného

Notino

Hydratace, výživa, prevence vrásek i vyhlazení těch stávajících – to vše dokáží produkty z řady Essential FX Acyl-Glutathione, které nabízí Notino. Produkty mají výjimečné složení, které zahrnuje účinný acyl-glutathion proti vráskám, a také směs vitamínů F, která viditelně obnovuje ochrannou hydratační bariéru pleti. Například omlazující hydratační krém proti vráskám – Essential Fx Acyl-Glutathione je naplněn výživnými látkami. Jeho bohatá sametová textura pleť hloubkově hydratuje, snadno se vstřebává a nezanechává mastný nebo lepivý film. Účinné látky acyl-glutathion a směs vitamínů F zajišťují posílení a hydrataci, udržují živiny uvnitř pokožky a zabraňují účinku vnějších škodlivých vlivů.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články