Vánoční dárky pro prarodiče: Čím vykouzlíte babičce a dědečkovi úsměv na rtech?

Vánoční dárky pro prarodiče: Čím vykouzlíte babičce a dědečkovi úsměv na rtech?
Zdroj: Unsplash.com

Výběr vánočních dárků je v plném proudu a vám už možná došla inspirace. Pokud jste si babičky a dědečky nechávali na poslední chvíli a nyní jste už bez nápadu, pak nezoufejte a inspirujte se výběrem těch nejlepších dárků pro prarodiče. S těmito kousky jistě zabodujete!

Speciální projekt
Speciální projekt 02. 12. 2020 09:00

Známe to všichni, každá babička nic nepotřebuje a každý dědeček nic nechce. Stejná písnička každý rok. A vy to jako vždy stejně nedodržíte a budete se těšit na udivený, ale potěšený výraz prarodičů, až si budou své vánoční dárky rozbalovat. Vybrali jsme pro vás mix vánočních dárků, kterými uděláte radost všem dříve narozeným.

Voňavý dárek pro dědečka

Dermacol

Každý muž v každém věku může být gentleman. Vůně od Dermacol podtrhne jedinečnost každého muže. Balíček, který obsahuje vodu po holení Gentleman touch, Sprchový gel Gentleman touch a deodorant Gentleman touch, udělá radost každému obdarovanému. Dermacol má ale v nabídce i další řadu dárkových balení, zkuste si vybrat na www.dermacol.cz.

Něco na zub pro babičku

Albert

Babičce darujte něco dobrého na zub. Ideální volbou jsou kvalitní a delikátní belgické pralinky, které můžete koupit v Albertu. Lahodné variace bílé, mléčné a hořké čokolády potěší babiččiny smysly a udělají její Vánoce ještě kouzelnější.

Výběr toho nejlepšího ze Smíchova

Staropramen

V průběhu více než 150 let vznikla ve Smíchovském pivovaru celá řada prověřených receptur. Obdarujte své nejbližší exkluzivním výběrem piv Staropramen. V balení najdete dvakrát populární jantarovou Jedenáctku, dvakrát pšeničný Nefiltr inspirovaný třemi pivními světy a třikrát Ležák, který šíří slávu českého piva v 35 zemích světa. Nechybí ani stylový půllitr, z něhož smíchovské chutná nejlépe. K dostání ve většině maloobchodních řetězcích.

Zdravá alternativa mlsání

svetplodu.cz

Mají vaši prarodiče rádi sladké, ale musí si hlídat cukr? Pak by měli ochutnat tyčinku Banana Man Kokos, která je poseta kokosovými plátky. Ty zvýrazňují požitek z jídla. Tyčinka je složena z pravých přírodních sušených banánů. Obsahuje ještě strouhaný kokos, který vylepšuje její chuť i konzistenci. Je tedy ideální součástí balíčku zdravého mlsání, který můžete svým prarodičům vytvořit. Spoustu zajímavých produktů naleznete na eshopu Svět plodů.

Velký příběh lásky

grada.cz

Nechte své prarodiče zavzpomínat na svou lásku. Ať se díky knize Já a ty vypraví do vzpomínek na začátky svého vztahu a na lásku, která mezi nimi panovala. Připomenout si můžou zlomové okamžiky jejich soužití i spoustu společných zážitků. Vyzkouší si, jak se za ta léta znají a možná se i ve svém věku o tom druhém dozví, co do té doby netušili. Prostě skvělá kniha pro všechny generace!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články