6 vánočních dárků, které udělají radost každé ženě

6 vánočních dárků, které udělají radost každé ženě
Zdroj: GetFound

Přinášíme vám průvodce vánočními dárky, se kterými zabodujete u většiny žen. Ať už chcete koupit dárek babičce, mamince nebo kamarádce, přečtěte si náš článek a hned budete vědět, po čem sáhnout.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 20. 12. 2020 12:34

V létě na chalupu

Žena, kterou chcete obdarovat, nevlastní chatu, ale přitom víte, že miluje cestování a vodu? Darujte jí pronájem chaty s bazénem. Hotely bývají neosobní a bez soukromí. Naopak v chatě máte dostatečný prostor i soukromí. V chatě si užijí rodiny s pejsky, zamilované páry, kolegové i jednotlivci. Pro milovníky vody zvolte chalupu s bazénem na zahradě. V horkém letním dni není nic lepšího než osvěžení ve vodě. Doporučit můžeme chaty v Jihočeském nebo Královéhradeckém kraji.

GetFound

Erotická masáž

Erotická hračka je skvělý vánoční dárek. Ženy se často stydí erotické výrobky nakupovat. Bojí se, že to někdo zjistí. Bude balík popsaný a uvidí ho soused, nebo mě někdo zahlédne před obchodem? Samé, co by kdyby. Usnadněte to své kamarádce a pořiďte jí univerzální erotickou masážní hlavici Dorcel Kit Wanderful. Masážní hlavici lze použít několika způsoby. Na klitoris, penis, bradavky nebo bolavá záda. V balení jsou nástavce pro G bod a anální stimulaci. S tímto výrobkem se bude daná žena bavit celé hodiny. Sama, s partnerem či po několikahodinovém sezení u počítače.

IPL epilace z pohodlí domova

IPL epilátory patří mezi nejoblíbenější vánoční dárky. Je to především kvůli ceně, která bývá pro někoho příliš vysoká. Pokud se však na epilátor složíte, uděláte tím každé žene neuvěřitelnou radost. Pravidelné holení nepatří mezi oblíbené aktivity. Navíc si spousta žen stěžuje na zarostlé chloupky, červené bolestivé ranky a rychlé dorůstání. A vytrhávání? Kdo by si tuhle bolest užíval? Světelné záblesky, které IPL epilátor Philips Lumea vyzařuje, ničí vlasovou cibulku. Díky tomu se růst zpomalí nebo nadobro zastaví. Celkový proces vůbec nebolí. Epilátor Lumea je vhodný na celé tělo kromě intimních míst. V balení je i nástavec na obličej a oblast bikin.

Vyměňte staré příslušenství k vysavači za nové

Aby vysávání šlo lépe od ruky, musíte mít k vysavači správné příslušenství. Pokud víte, že vaší mamince nebo babičce chybí kvalitní hubice, hadice nebo HEPA filtr, vzpomeňte si na ní a pořiďte jí, co nemá. Existuje i příslušenství pro robotické vysavače – mopy, filtry nebo baterie. Ačkoliv se zdá, že praktické dárky nejsou vhodné, není tomu tak. Pokud můžete investovat, pořiďte rovnou celý vysavač. Výbornou volbou jsou výrobky značky Dyson, které nemají konkurenci.

Zahradní jezírko se neobejde bez filtrace

Pokud víte, že má vaše kamarádka nebo maminka jezírko a přitom není spokojená s čistotou nebo kvalitou vody, zaslouží si novou jezírkovou filtraci. Pokud nevlastní čerpadlo, dokupte i to. Kvalitní filtr se postará o křišťálové čistou vodu, kterou není nutné manuálně čistit. Filtraci vybírejte podle velikosti jezírka a způsobu čištění.

GetFound

Kvalitní čokoládou neurazíte

Chutná čokoláda potěší všechny věkové kategorie. Kvalitní čokoládu ocení sestra, přítelkyně, maminka i babička. Vždy vybírejte podle chuti dané ženy. Někdo si pochutná na bílé čokoládě, jiná žena preferuje mléčnou a některá zase hořkou čokoládu s vysokým procentem kakaa. Pokud si nevíte rady, vsaďte na mléčnou čokoládu, která mívá úspěch u každého. Na výběr máte z čoko tabulek, lanýžů, pralinek, krémů, medailí či tyčinek. Velmi zajímavou volbou jsou i netradiční tvary jako zápalky, autíčka, telefon a pastelky. Doporučit můžeme vlastnoručně vyrobený čokoládový košík plný dobrot.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články