Venku tropy, oči pálí jako čert: Proč bez slunečních brýlí rychleji zestárnete?

Pokud máte dioptrie, můžete si koupit speciální sluneční brýle
Zdroj: Mojebryle.cz
Představujeme trendy ve slunečních brýlích na léto 2019. Sluneční brýle Ray Ban jsou naprosto univerzálním kouskem, který se hodí pro všechny příležitosti, 3 190 Kč.Světlejší barva skel může mít stejnou kvalitu jako ty tmavé. Sluneční brýle Candy, 2 990 Kč. Tvar, který na ulici každého upoutá, buďte šik. Sluneční brýle Cheap Monday, 777 Kč.Vsaďte na barevné obroučky a oživte smutný outfit. Sluneční brýle Vans, 439 Kč+ 3 fotky+ 4 fotky

Česko svírají tropy, slunce pálí od rána do večera. Nedílnou součástí každého letního outfitu by proto měly být kvalitní sluneční brýle, které nám mohou zachránit nejen oči, ale i krásnou tvář. Co hrozí, pokud podceníme ochranu zraku? A po jakých kouscích sáhnout, abychom vypadali šik?

Andrea Mrkosová
Andrea Mrkosová 24. 06. 2019 15:04

Všichni se v létě rádi nahříváme, otáčíme se jako slunečnice za sluníčkem a chytáme každý paprsek, který by mohl pohladit naši tvář. Je tedy hned několik dobrých důvodů, proč si pořídit kvalitní sluneční brýle.

 

Nejdůležitější je ochrana očí

Člověk o svůj zrak často nepečuje tak, jak by měl, protože si říká: „Co se může stát, vždyť venku budu bez slunečních brýlí jen chvilku.“ Ve skutečnosti se toho může stát mnoho. Oči si dokonce můžete spálit, což je nepříjemné nejen pro vás, ale i pro vaše okolí, protože do očí se vám dívá každý, kdo s vámi mluví. Takže si vašich začervenalých, pálících a slzících očí všimne opravdu každý.

Důležité je pořídit si kvalitní brýle, které mají dobrý UV filtr (nesouvisí s barvou skel). Tmavě zabarvené brýle se špatným UV filtrem mohou být ještě více škodlivé než brýle žádné. Oči totiž mnohem více namáháte. Kvalitní brýle vás navíc ochrání před větrem a prachem poletujícím na ulici.

Vkusný módní doplněk

Sluneční brýle se staly neodmyslitelnou součástí každého outfitu. Nudný a nenápadný styl oblékání se díky nim může rázem změnit v suprovou módní variaci. Dosaďte na obličej trochu extravagantní brýle a hned budete šik.

Bez brýlí rychleji zestárnete

Všichni známe nepříjemné šimrání ostrých slunečních paprsků. A oči, které z nich pálí. To má za následek, že automaticky krčíme čelo a celá naše tvář se krabatí. Na obličeji se kvůli tomu začínají tvořit malé, okem neviditelné mikrovrásky, z nichž se časem stávají vrásky už viditelné.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE NA AKTUÁLNÍ TRENDY VE SLUNEČNÍCH BRÝLÍCH!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články