Vrásky? Vystavte jim stopku a obelstěte s pomocí přírody čas!

Vrásky? Vystavte jim stopku a obelstěte s pomocí přírody čas!
Zdroj: Yves Rocher

Jak se říká, čas nezastavíme. A tak i když o sebe pečujeme sebevíc, pleť si dělá, co chce. Ztrácí svěžest, pevnost, hůře odolává vnějším vlivům a ani se nenadějeme a nalézáme si první vrásky. Nedejte jim šanci! Správným produktem a rutinou čas sice opravdu nezastavíme, ale obelstít ho můžeme!

Speciální projekt
Speciální projekt 07. 02. 2022 07:30

Nejlepším řešením je vsadit na přírodu, která je vážně mocná čarodějka. A právě jí věří ve francouzské značce Yves Rocher, a to od jejích počátků, které sahají do roku 1959. Tamní odborníci deset let intenzivně pracovali na novince, která je v péči o pleť průlomová. Věnovali se zkoumání rostlinné kosmetiky a zaměřili se na kombinaci dvou unikátních látek - extraktu z ořechů tagua (slonovníku velkoplodého) a rostlinného nektaru z pupenů šeříku.

Yves Rocher

V hlavní roli příroda

Výzkumný tým Yves Rocher intenzivně zjišťoval tajemství účinků ořechu tagua. Vědci z Yves Rocher proto poprvé v historii vývoje kosmetiky spojili své odborné znalosti v oblasti botanické vědy s inovativní technologií botanické extrakce z Bretaně, čímž se jim podařilo aktivovat skutečný potenciál účinnosti ořechu a zprostředkovat jeho sílu pokožce. Díky inovativnímu a 100% přírodnímu procesu hydrotermolýzy se podařilo extrahovat takzvaný zářivý nektar.

Yves Rocher

A na světě jsou díky tomu dvě jedinečné novinky s mimořádnou účinností. Společně doplňují řadu Anti-Age Global, pleť je díky nim již po pár dnech používání rozjasněná a sjednocená, vrásky jsou jemnější a tvorba pigmentových skvrn je redukovaná.

Novinkami jsou Rozjasňující emulze s OF30 a Rozjasňující kúra v kapslích. Jak už bylo řečeno, příroda rozehrála v případě obou produktů svůj um. Rostlinný nektar z pupenů podporuje regeneraci buněk a takzvaný zářivý nektar z ořechu tagua snižuje syntézu melaninu, díky čemuž společně snižují tvorbu pigmentových skvrn a dodává pleti jas a sjednocený vzhled.

Proměna den za dnem

A jak že produkty fungují? Díky Rozjasňující emulzi s OF30 je pleť od první aplikace s pomocí lehké textury chráněna proti UVA a UVB a hyperpigmentaci. Den za dnem se pleť více rozzáří a známky stárnutí mizí. Emulze se používá každý den jako závěrečný krok v beauty rutině a funguje i jako přirozený tekutý rozjasňovač.

Yves Rocher

Rozjasňující kúra Anti-Age Global je potom první péčí proti stárnutí pleti plná vzácných rostlinných nektarů z organických zdrojů, které odhalují neposkvrněnou zářivost v srdci kožních buněk. Den za dnem působí na pleť tak, aby byla zářivější a známky stárnutí postupně zmizí.

Yves Rocher

Produkt obsahuje neuvěřitelných 97 % přírodních složek. Kúru je třeba používat jednou denně po dobu 5 týdnů, ráno nebo večer, a to coby náhradu séra před následným nanesením pleťového krému.

Krása, která neškodí

Řada Anti-Age Global byla vyvinuta nejen s co největší efektivitou pro pleť, ale zároveň s maximálním ohledem na životní prostředí. A protože Yves Rocher si je s přírodou opravdu blízký, myslí na ni ve všech ohledech.

A tak jsou produkty baleny do ekologických kartonů vyrobených ve Francii bez plastové folie, obaly na kelímcích jsou úsporné a stačí na ně o 41 % méně kartonu než běžně, papír je recyklovatelný, má certifikát FSC, tedy pochází z udržitelně obhospodařovaných lesů. Více o tom, jak je pro Yves Rocher udržitelnost a závazcích důležitá, najdete na www.yves-rocher.cz.

Dozvíte se také třeba to, že Yves Rocher patří od roku 2020 ke členům Unie pro etický bio obchod (UEBT). Tím se zavázal k etickému získávání přírodních surovin a respektu k biodiverzitě i k lidem. Proto jsou všechny zdroje důkladně kontrolovány.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články