Vše, co potřebujete vědět o outfitech s dámskou džínovou bundou

Vše, co potřebujete vědět o outfitech s dámskou džínovou bundou
Zdroj: EnvatoElements

Pokud chcete být v letošní sezóně in, můžete vsadit na dámskou džínovou bundu. Ta se do módy cyklicky vrací a právě teď je čas na to, abychom ji vytáhly na světlo. Jestliže však nejste zrovna módní guru, nemusíte si zoufat. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jak riflovou bundu zakomponovat do outfitu, aby byl dokonalý.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 25. 05. 2023 13:10

Podle čeho vybírat módní džínovou bundu?

Džínová bunda může mít mnoho podob. V letošní sezóně budou v kurzu krátké i delší střihy džínových svršků. Bude tak záležet na vás, který model vám bude lépe vyhovovat. Vysokým ženám bude slušet spíše delší riflová bunda, ženy s nižší postavou by totiž zbytečně zkracovala. Volit pak můžete mezi bundami v slim fit a v regular fit provedení. Ženy se štíhlou a s normální postavou mohou vsadit na džínovou bundu v slim fit střihu. Ta je totiž rafinovaně obepne a dá vyniknou ženským tvarům. Pokud máte nějaké to kilo navíc, je pro vás jako stvořená riflová bunda v regular fit verzi. Díky ní vytvoříte trendy vzdušný denimový outfit během pár vteřin. Módní džínovou bundu můžeme vybírat i podle ceny. Ta začíná na ceně okolo 500kč, ale můžete sehnat klidně i modely za 5000 a výše. Bude tedy záležet na tom, kolik chcete do bundy investovat. Chcete-li najít nabídky na dámské džínové bundy, můžete se podívat do kamenných prodejen, ale také na e-shopy. Na internetových obchodech nakoupíte bundu z pohodlí domova. Džínovou bundu pak můžete vybírat i podle trendy barvy pro aktuální období. O těch si povíme více na následujících řádcích.

Jaké barvy riflové bundy budou letos in a co dekorativní prvky?

Letos uděláte nejlépe, vsadíte-li na denimovou bundu v přírodních nebo v pastelových odstínech. Zelená, oříšková i světle fialová bunda z rifloviny tak bude dobrou volbou. V kurzu však bude i světle a tmavě modrá klasika. Módní budou letos i džínové bundy s dekorativními prvky. In budou měděné a stříbrné knoflíky, které lehce sladíte i se svými třpytivými šperky. In budou i obšité dekorativní kapsy na bundě. Ty mohou disponovat i kovovými patenty, které lze opět dobře ladit s dalšími šperky, jako jsou hodinky, náušnice, prsteny či náramky. Jestliže máte rády minimalistický styl oblékání, s klidem můžete vsadit i na klasickou tmavě či světle modrou džínovou bundu bez dekorativních prvků.

EnvatoElements

S jakým dalším oblečením a s jakou obuví a doplňky nosit trendy džínovou bundu?

Aby byl vás outfit s džínovou bundou vyšperkovaný do posledního detailu, je dobré, abychom ji správně sladily s dalším oblečením, s doplňky a s obuví. V letošní sezóně budou in zejména mladistvé sneakersy. Volit je můžete na nízké podrážce, ale i na platformě. Vsadíte-li na modely na platformě, můžete si k bundě obléci i módní sukni. V kurzu budou ty plisované a trapézové. K riflové bundě pak můžete vybrat i džínovou sukni a vytvořit tak pomoci ní trendy denimový outfit. K džínové bundě se vám bude hodit i stylová dámská kabelka. Na široký výběr módních tašek se můžete podívat např. i zde: https://modivo.cz/c/damske/tasky-a-kabelky/kabelky/vyrobce:pinko. Tady si přijde na své každá trendy dáma i dívka. Pod džínovou bundu můžete obléci černý nebo bílý krajkový top. Slušet vám pod ní bude i pohodlné bavlněné triko s potiskem. Díky potisku pak bude mít váš denimový outfit sportovní nádech. Džínovou bundu můžete nosit i k riflím nebo k plátěným kalhotám. Pokud budete volit další riflové oblečení, mělo by mít stejný design, jako má právě vámi vybraná bunda. Tím se váš outfit vkusně sjednotí a bude působit uceleně.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články