„Vybral si špatný dům,“ řekla seniorka poté, co pořádně zmlátila zloděje, který se k ní vloupal

„Vybral si špatný dům,“ řekla seniorka poté, co pořádně zmlátila zloděje, který se k ní vloupal
Zdroj: Profimedia.cz
Zloději jsou rychlí a plní důvtipu.Ideálním místem pro odcizení věcí je přecpaná hromadná doprava.Telefon čouhající z kapsy je velkým lákadlem.Cenné a důležité věci noste v batohu nebo kabelce odděleně.+ 2 fotky+ 3 fotky

Senioři jsou častou a snadnou kořistí loupežných přepadení. Jeden z lupičů to zkusil i na dvaaosmdesátiletou Willie Murphy, jenže u té těžce narazil. Kulturistka z Rochestru ze státu New Yorku o něj totiž přerazila stůl, pořádně mu nařezala a on byl rád, že si pro něj kromě policejního vozu přijela i sanitka.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 26. 11. 2019 09:53

Osudný večer byl pro americkou seniorku stejný jako každý jiný. Ovšem když se chystala ke spánku, stalo se něco, s čím nepočítala. Na dveře jí zabušil mladý muž s nekalými úmysly, který v té době ještě netušil, s kým bude mít tu čest.

Nebojácná kulturistka otevřela dveře a muž na ni vychrlil, že potřebuje zavolat záchranku. Willie kývla a zabouchla. Nešla však zavolat pouze sanitku (věděla, že ji zloděj bude potřebovat pro sebe), ale taky policii.

Jsem tvrdá!

Zloděj byl vzteklý z toho, že se ihned nedostal do domu, a tak vyrazil dveře. „Vybral si ale špatný dům,“ pousmála se seniorka a jedním dechem dodala: „Jsem sama a jsem stará. Ale hádejte co - jsem tvrdá.“ A to taky předvedla.

Když kravál ve svém domě uslyšela, bylo jí hned jasné, že je zloděj uvnitř. Willie popadla stůl a šla sebe a dům bránit vlastním tělem i nábytkem. Stůl se sice po chvíli zlomil, ale paní Murphy to nijak nezaskočilo. Použila proto jeho kovové nohy, potom mu ještě chrstla dětský šampon do obličeje a dorazila ho koštětem. „Myslím, že byl šťastný, když šel do sanitky, do které jsem ho poslala já,“ byla na sebe hrdá vitální seniorka.

Zvedne dvakrát svou váhu

S kulturistikou začala před několika lety. Na začátku zvedala malé váhy, nyní už ale dokáže dvakrát uzvednout svou tělesnou hmotnost. Má obrovské svaly na pažích a hravě tak zvládne zahanbit i o generaci mladší muže a ženy.

V roce 2014 ve své kategorii vybojovala první místo na mistrovství světa World Powerlifting Fedaration World. Murphy také pravidelně trénuje ve svém YMCA sdružení, kde se jí po tomto výkonu dostalo hrdinského přivítání. Dokonce se našli i tací, kteří si se seniorkou chtěli udělat společnou fotografii.

Jejím cílem je teď namotivovat starší lidi, aby i v pokročilém věku zůstali ve formě. „Jsem stará, ale pokud to dokážu, půjdu do toho,“ řekla pro CBS hrdinka, na kterou už si snad žádný zloděj netroufne.

A TADY SE PODÍVEJTE, JAK ZLODĚJI JEHO POKUS O KRÁDEŽ CO NEJVÍCE ZNESNADNIT:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články