Z dokumentu o Whitney Houston mrazí: Příběh je vyprávěn jejími nejbližšími

Sláva Whitney byla neuvěřitelná.
Zdroj: Profimedia.cz, Youtube
Rodina Whitney Houston sice na první pohled působila šťastně. Ve skutečnosti se ale proslýchá, že hádky a domácí násilí byly na denním pořádku. S drogami a alkoholem, které vedly k její předčasné smrti, se Whitney setkala už v dětství během opulentních večírků jejích rodičů. Whitney už od malička projevovala pěvecké nadání. Zpívala v kostele a v jedenácti letech potkala gospel. Tomuto žánru zůstala věrná až do své předčasné smrti. 
 
Kromě toho, že perfektně zpívala, byla i velmi krásná. Dokonce se objevila i jako jedna z prvních černošských modelek na stránkách módních časopisů. + 1 fotka+ 2 fotky

Na plátna českých kin vstoupí 2. srpna dokument oscarového režiséra Kevina Macdonalda s eponymním názvem Whitney, který si svou premiéru odbyl na letošním filmovém festivalu v Cannes. Mapuje v něm příběh jedné z nejslavnějších popových div Whitney Houston a zveřejňuje dosud neznámé záběry z jejího života. Nyní se představuje v oficiálním traileru.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 13. 07. 2018 13:47

Svého času nejprodávanější, nejúspěšnější či nejoceňovanější, i takovými přívlastky lze označit zpěvačku Whitney Houston. Její výjimečný talent a sláva byly však podobně jako u řady jiných ikon světového šoubyznysu vykoupeny cenou nejvyšší.

Šest let po její předčasné smrti přichází britský režisér Kevin Macdonald, který už s velkým úspěchem zpracoval film o Bobu Marleym, s oficiálním a rodinou Whitney autorizovaným dokumentem. Právě nejbližší rodina v něm poskytla exkluzivní rozhovory a záběry z jejího života, které spatří veřejnost úplně poprvé.

Film měl světovou premiéru na filmovém festivalu v Cannes, kde o něm režisér řekl: „Ve smyslu pátrání po pravdě jsem natočil určitě svůj nejtěžší film. Mluvil jsem s více než 70 lidmi, ale jen 40 z nich se objevilo ve filmu. Mnozí z nich podváděli Whitney přes 30 let a ve své přetvářce pokračovali i před kamerou.“

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články