Lesbická moderátorka je miláčkem Ameriky: Ellen DeGeneres baví svět ve své show a bojuje proti AIDS

Ellen je známá svou dobrou náladou.
Lesbická moderátorka je miláčkem Ameriky: Ellen DeGeneres baví svět ve své show a bojuje proti AIDSLesbická moderátorka je miláčkem Ameriky: Ellen DeGeneres baví svět ve své show a bojuje proti AIDSLesbická moderátorka je miláčkem Ameriky: Ellen DeGeneres baví svět ve své show a bojuje proti AIDSLesbická moderátorka je miláčkem Ameriky: Ellen DeGeneres baví svět ve své show a bojuje proti AIDS+ 1 fotka+ 2 fotky

Moderátorka Ellen DeGeneres doslova pobláznila celou Ameriku. V roce 1997 se otevřeně přiznala ke své lesbické orientaci. Sledovanost její The Ellen DeGeneres show to nijak nesnížilo, ba naopak. Získala první místo v soutěži Nejzábavnější osobnost Ameriky a dál si užívá svou popularitu.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 14. 02. 2018 02:01

Ellen DeGeneres je americká komička a televizní moderátorka pocházející z Louisiany. V mládí žila v Texasu nebo New Orleans. Televizní úspěchy se nedostavily okamžitě. Ellen byla nejdříve zaměstnaná jako loupačka ústřic, posléze jako malířka pokojů.

Na její talent se poprvé přišlo, když pořádala vystoupení pro pár přátel. Mělo takový úspěch, že se rozhodla věnovat už jen tomu. Z počátku vystupovala po klubech a kavárnách v New Orleans, a až později napříč celou Amerikou. V roce 1982 konečně dostala, co si zasloužila. První místo v soutěži Nejzábavnější osobnost Ameriky.

Občas fušuje i do herecké branže. V roce 1989 si zahrála v seriálu Laurie Hill nebo Open House. Z filmů namátkou třeba Šišouni v New Yorku. Vlastní show s názvem Ellen ji byla nabídnuta televizí ABC v roce 1994. The Ellen DeGeneres show trhá rekordy sledovanosti dodnes. Na co sáhne, to se jí daří. Například geniálně nadabovala rybičku Dory v animované pohádce Hledá se Nemo.

Životním krokem se zdála být účast v talk-show Oprah Winfrey, kde se konečně přihlásila ke své lesbické orientaci. Média už o tom spekulovala dlouho. Od té doby bojuje proti AIDS. Chodila s herečkou Anne Heche. Posléze začala chodit s Portiou de Rossi. Její vztah s ní začal v roce 2004, o čtyři roky později se vzaly a láska trvá dodnes. Mají tři psy a čtyři kočky. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články