Zahřívání je IN! Novému glo HYPER X2 nechybí styl ani výkon

Zahřívání je IN! Novému glo HYPER X2 nechybí styl ani výkon
Zdroj: BAT

S rostoucí oblibou nikotinových alternativ rostou také požadavky jejich uživatelů jak na funkcionalitu zařízení, tak na jejich design. Výrobce British American Tobacco patří k nejprogresivnějším inovátorům v této oblasti, a na český trh tak přichází s technologicky dosud nejvyspělejší variantou svého zařízení na zahřívání tabáku. Pod názvem glo HYPER X2 nabízí vylepšený design i nové technologie pro zvýšení komfortu při jeho užívání.

Redaktor
Redaktor 02. 11. 2022 13:00

Nová X2 je vyvedena v sedmi nových monochromatických i dvoubarevných provedeních, má lehčí a kompaktnější tělo a na první pohled zaujme nápaditou a opticky výraznější jednotkou pro vkládání tabákových náplní. Ta je zároveň opatřena novým uzavíracím systémem – záklopkou, která eliminuje zanášení nečistot do zařízení ve chvíli, kdy není používáno.

BAT

Hned vedle ní je pak umístěna ikonická glo kontrolka v podobě svítícího kruhu, která se sem přemístila z čelní části zařízení. Nově pak na boku zařízení přibylo tlačítku pro komfortnější aktivaci režimu Boost. Celkově nová verze glo působí výraznějším a odvážnějším vzhledem, aniž by však ztratila cokoliv ze své elegance a designové čistoty. Od října je dostupná výhradně dospělým uživatelům v síti trafik, kde je možné zakoupit vybrané 4 barevné varianty. Kompletní nabídku pak zájemci najdou v e-shopu shop.myglo.cz, kde bude novinka dostupná i v cenově výhodném balíčku. 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články