Že je chození naboso jen pro „přírodní lidi“? S nalepovacími podrážkami změníte názor!

Odolají vlhku, horku i skalnatému terénu. A to je jen začátek.
Zdroj: Kickstarter.com
Druhé chodidlo? I tak by se dal nový produkt italské firmy Nakefit označit.Nalepovací podrážky mají ochránit chodidla nositelů, zatímco si budou užívat svobodu při chůzi nebo běhu naboso.Využití najdou snad v každém terénu...... od pláže (odolají horku)...+ 7 fotek+ 8 fotek

Nedokážete porozumět bosým podivínům. Boty u moře s hebkým plážovým pískem vám ale přijdou jako hřích? Nebo koketujete s chozením naboso, ale odpuzuje vás špína, co se zažírá do chodidel? Pro všechny fanoušky přirozenosti máme skvělou zprávu: už brzy budete moct cupitat bosky s neotřesitelně čistými chodidly!

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 21. 06. 2017 17:43

Na crowdfundingovém serveru se s inovátory roztrhl pytel. A parádních nápadů mají tolik, že o nich ani nestačíme psát.

Alespoň jsme vám letos představili výběr těch nejlepších. Na crowdfundingovém serveru se s inovátory roztrhl pytel. A parádních nápadů mají tolik, že o nich ani nestačíme psát. Alespoň jsme vám letos představili výběr těch nejlepších. Připomeňme postel, co se sama ustele, kabát, do nějž se vám vejde celý obsah příručního zavazadla, nebo sklenici na víno, díky níž můžete víno pít a cítit zároveň. A jen těžko s tím přestaneme vzhledem k boomu kreativních podnikatelů. Další na řadě je italská firma Nakefit. S čím revolučním přichází? S náhradními chodidly.

Přesněji řečeno s nalepovací „podrážkou“. Nebo chcete-li ergonomicky tvarovanými žabkami, které vás nebudou dřít mezi prsty. Podle autorů nápadu odolají i skalnatému terénu, takže si budete moct užít venkovní radovánky v kontaktu se zemí. Nakefit můžete využít multifunkčně – do vody, města, na rozpálenou pláž i do lázní díky protiskluzové vrstvě. Jak uvádí firma na Kickstarteru, nalepovací podrážky nejde rozříznou ani zlomit. Jsou elastické, odolné, hypoalergenní a chrání chodidlo před nebezpečnými předměty na zemi. Při jejich výrobě navíc neutrpělo žádné zvíře, milí vegani.

„Vynalezli jsme Nakefit, aby vaše nohy byly účinně chráněny a současně podporovaly všechny úžasné věci, které už mohou dělat,“ píše společnost na svých webových stránkách. Svůj výrobek chystá prodávat ve třech barevných variantách – černé, modré a růžové – a vyvážet celosvětově. Chodili byste „naboso“ s touto vychytávkou? Dejte nám vědět do komentářů. , co se sama ustele, kabát, do nějž se vám vejde celý obsah příručního zavazadla, nebo sklenici na víno, díky níž můžete víno pít a cítit zároveň.

A jen těžko s tím přestaneme vzhledem k boomu kreativních podnikatelů. Další na řadě je italská firma Nakefit. S čím revolučním přichází? S náhradními chodidly.

__youTubeContainer____-XBo2hupgV4

Přesněji řečeno s nalepovací „podrážkou“. Nebo chcete-li ergonomicky tvarovanými žabkami, které vás nebudou dřít mezi prsty.

Podle autorů nápadu odolají i skalnatému terénu, takže si budete moct užít venkovní radovánky v kontaktu se zemí.

Nakefit můžete využít multifunkčně – do vody, města, na rozpálenou pláž i do lázní díky protiskluzové vrstvě. Jak uvádí firma na Kickstarteru, nalepovací podrážky nejde rozříznou ani zlomit. Jsou elastické, odolné, hypoalergenní a chrání chodidlo před nebezpečnými předměty na zemi. Při jejich výrobě navíc neutrpělo žádné zvíře, milí vegani.

Kickstarter.com

„Vynalezli jsme Nakefit, aby vaše nohy byly účinně chráněny a současně podporovaly všechny úžasné věci, které už mohou dělat,“ píše společnost na svých webových stránkách. Svůj výrobek chystá prodávat ve třech barevných variantách – černé, modré a růžové – a vyvážet celosvětově.

Chodili byste „naboso“ s touto vychytávkou? Dejte nám vědět do komentářů.

Zdroj: Nakefit/Kickstarter  

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články