Živoucí Photoshop. Make-up artistka mění ženy v učiněné bohyně

Wow!
Zdroj: Instagram.com/goar_avetisyan/
Živoucí Photoshop. Make-up artistka mění ženy v učiněné bohyněŽivoucí Photoshop. Make-up artistka mění ženy v učiněné bohyněŽivoucí Photoshop. Make-up artistka mění ženy v učiněné bohyněŽivoucí Photoshop. Make-up artistka mění ženy v učiněné bohyně+ 1 fotka+ 2 fotky

Abychom vypadali na fotkách dobře, nepotřebujeme dnes skoro ani ovládat Photoshop. Nejen Instagram nabízí desítky filtrů, které nás ve vteřině promění v retro královnu nebo hipsterku. Make-upové dovednosti Goar Avetisyan jsou natolik šokující, že si vysloužila přezdívku „živoucího Instagramu/Photoshopu“.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 04. 07. 2017 14:37

Při pohledu na ženy před a po jejím zásahu štětci, tužkami i jinými aplikátory klesá brada. „To nemůže být ten samý člověk?!“ Ale je.

Arménská rodačka, žijící od jednoho roku v Moskvě, k líčidlům přičichla už ve svých 11 letech. „Tehdy jsem si začala tajně půjčovat make-up a parfémy své matky a doslova hodiny s nimi trávila v koupelně,“ uvádí na svém Facebooku.

Instagram.com/goar_avetisyan/

Přitom navštěvovala hudební školu a toužila se stát slavnou zpěvačkou. Cesta k respektované make-up artistce ale odsud není daleká. Oboje k sobě poutá pozornost. A právě tu odjakživa Goar zbožňovala. „Vždycky jsem milovala stát na pódiu a být centrem pozornosti publika.“

Dlouhou dobu pracovala zadarmo – díky své vášni vstávala jeden čas i ve tři ráno, aby proměnila nevěsty v princezny. Výsledky své práce pak zveřejňovala na Instagramu. A její enormní talent se rychle roznesl.

Instagram.com/goar_avetisyan/

Dnes se na této síti může chlubit 3,2 miliony (!) sledujících a má silný vliv nejen na svou generaci. To vše ve svých 23 letech.

Na rozdíl od jiných slavných vrstevníků ale svůj vliv uplatňuje šlechetným způsobem. Zavedla myšlenku charitativních tutoriálů i kurzů na podporu dětí s rakovinou. Často navštěvuje sirotčince a sní o vytvoření vlastní charitativní nadace.

„Skutečně miluju svou práci a přistupuju k ní s velkou zodpovědností a pozitivním způsobem,“ dodává na své facebookové stránce.

„Mým hlavním cílem je vás změnit, zatímco skrýt drobné nedostatky a pozvednout vaši krásu.“

Při pohledu na drastické proměny jejích klientek ale každému rychle dojde, že to jsou velice mírná slova.

Podívejte se, jak dokáže Goar Avetisyan proměnit každou ženu v nesmírně přitažlivou bytost.

Zdroj: Facebook / Goar Avetisyan

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články