Zvířátko pod stromeček? Soutěžte a vyhrajte hit letošních Vánoc

Zvířátko pod stromeček? Soutěžte a vyhrajte hit letošních Vánoc
Zdroj: pixabay

Co nesplnitelného jste kdy objevili v dopise, které vaše dítě napsalo Ježíškovi? Byla to cesta kolem světa, potápění se žraloky nebo třeba prosba o domácího mazlíčka? Alespoň poslední zmiňované přání letos dítku splnit můžete! A nebojte, nečeká vás ranní venčení…

Speciální projekt
Speciální projekt 01. 12. 2022 08:00

Mít tak doma ochočeného slona, prasátko nebo třeba koalu! Vážně to jde! Vánoce jsou přece plné zázraků a plnění těch největších přání!

Legrační slon

MikrotradingSlona můžete pořídit už dvouletým dětem, má úctyhodných sedmadvacet centimetrů a je s ním vážně legrace. Reaguje na dotek a přehrává veselé písníčky, když mu hodíte míček, rozjede se za ním. Bude dětem skvělým kamarádem i mazlíčkem.

Tancujte jako koala

MikrotradingKoala se hodí pro stejně staré děti, je ale dokonce ještě o něco vyšší než slon. I ona je hodně veselou kamarádkou, vyhrává hudbu a ráda tancuje. Tak ji s dětmi následujte a pěkně se společně prohýbejte a tancujte jako ona! Koala hýbe hlavou a má ohebné a otáčející se paže.

Nakrmte prasátko

MikrotradingJako na farmě si bude připadat dítě, které pod stromečkem najde třetího z téhle zvířecí partičky. Prasátko také reaguje na dotek a chodí. Vyžaduje ale o trošku víc péče! I když… K hračce děti dostanou i lahvičku a mazlíčka mohou pravidelně krmit.

redakce

Produkty do soutěže poskytla společnost Mikro Trading a.s., můžete si je zakoupit zde.

Soutěžte a vyhrajte pro dítě nejlepší vánoční překvapení

Soutěží se o koalu, slona nebo prasátko.

redakce

Odpovězte pomocí formuláře níže do 10. 12. 2022 na soutěžní otázku a když budete mít štěstí, budete mít nečekaný dárek pro dítě doma! Vyhrává 20., 40. a 70. nejrychlejší správná odpověď. Které ze zvířátek mohou děti krmit lahvičkou?

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články