Milostný trojúhelník v Ulici: Magda řekne Mirkovi ano, ale miluje i někoho jiného

Milostný trojúhelník v Ulici: Magda řekne Mirkovi ano, ale miluje i někoho jiného
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Ředitelka Landová nabídla pedagogům pomocnou ruku, ale zdá se, že se obejdou bez ní. Možná to nebyl nejlepší nápad...Ota tlačí na Magdu, aby Prokopovi řekla, že si bude brát Mirka.Mirek požádá Magdu o ruku znovu... a opět uspěje.Magda se od Mirka dočká nádherného prstýnku.+ 3 fotky+ 4 fotky

V nekonečném seriálu Ulice není nouze o překvapení. Jakmile Magda řekne Mirkovi ano, zjistí, že její srdce možná patří ještě někomu jinému. Zato Blanka si je jistá tím, kdo do jejího života nepatří. A pomalu to začíná zjišťovat i její rodina.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 28. 02. 2022 12:50

Hned v pondělí čeká Blanku několik hodně nepříjemných chvil. Snaží se vyhýbat Luďkovi, ale moc se jí to nedaří. A Luděk toho hned využije. Blanka je zoufalá, neboť nechce rodině prozradit, čeho se Luděk dopustil. On zatím hraje roli ochránce rodiny, a co je nejhorší, sám tomu věří... Jak vystrašené Blance pomůže její maminka Marie? Seriál Ulice vysílá TV Nova každý všední den v 18:25.

Prokop nevzdává lásku k Magdě

V úterý se ukáže, že pro zamilovaného Prokopa nebude překážkou ani to, že Magda žije s jeho nejlepším kamarádem. Kvůli čemu také vyrazit do bitvy, než kvůli lásce? Prokop si je jistý, že on a Magda k sobě prostě patří. Ona postupně přichází na to, že má možná pravdu. Jenže teď si bude muset vybrat, jestli je ten pravý Prokop nebo Mirek.

Lumír bude ve čtvrtek řešit jiné dilema. Je spokojený se svým životem a výtečně vychází s Ingrid. Dokonce si ji oblíbil i Lexík. Pak ale Lumír zjistí, že Ingrid by se ráda seznámila i s někým jiným, aby mohla vyrazit do společnosti. Chtěla by poznat někoho, kdo je takříkajíc její krevní skupiny. Jak se s tímto zjištěním Lumír popere? A co tím Ingrid vlastně sleduje?

Na Gábinu se řítí krize

Gábina se naučila spoléhat především sama na sebe. O svých rodičích nemá žádné iluze, nejsou oporou, jakou by potřebovala. Proto si nechává důležitá tajemství sama pro sebe. Jenže teď se ukáže, že to není dobré a najednou se na ní řítí hned několik krizových situací. A bohužel neovlivní jenom její život. Jaký to bude mít dopad na Gábinu a její vztahy s rodinou?

V seriálu Ulice se budou dít věci i v pátek. Miloš se snaží stát po Bedřichově boku a povzbuzovat ho v těžké chvíli. Jenže mu nedojde, že se pouští na tenký led. A tak se postará o neobvyklé překvapení, kterým Evě vyrazí dech. Ta už sice leccos přeskákala, ale tohle možná bude moc i pro ni. Co vlastně Miloš udělá a jak se k tomu postaví Eva?

Zdroje informací:

TV Nova: seriál Ulice

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články